Tattoo sunce

[adsense_id=”2″]

Sunce tetovažaSunce je najdragocjeniji izvor svjetla i topline. Pruža nam dan nakon tajanstvene noći i zaštitu od svih stvari koje se kriju u tami. Iz tih razloga tetovaža sunca može napraviti duboku simboliku. Ali to sigurno nisu jedini razlozi zbog koje će osoba izabrati takav dizajn. Sunce, baš kao i njegova astralna braća, nosi dobar dio mitologije, simbolike i intrige.

Bog sunca može se vidjeti u gotovo svakoj kulturi tijekom povijesti. Jedan od više popularnih prikaza, je grčki bog Helios. Helios nije samo bog sunca, nego je on upravo sunce. Ova slika se može lijepo izraziti u tattoo umjetnosti. Priča kaže da je Helios svaki dan vozio kola s upregnuta četiri konja koja su izdisala vatru, i na taj način osvjetljavao nebo. Ta slika može biti učinjena u svijetlom tonu i podebljanim linijama, ili u crno-bijeloj tehnici. Također takva tetovaža može biti učinjena u klasičnoj ili u više modernoj ilustraciji.

Ljepota tetovaže sunca nije samo u njihovom obliku već i u potencijalu za prilagođavanje dizajna. Na primjer možete odabrati monotoni crni dizajn sunca ili šareni mozaik Kelta.

Tetovaza sunce i mjesecMožete također miješati simbole kako bi ispričali osobnu priču, sunce cvate iz ruže kao simbol nove ljubavi, ili sunce iza vjerskog simbola za prikaz topline koju osoba dobiva od svoje osobne vjere.

Vrlo popularna tetovaža sunca je rađena plemenskim stilom tzv. tribal sunce tetovaža. Tribal sunce tetovaže su obično vrlo jednostavne, koristeći minimalno boje (najčešće crne, crvene i povremeno plave), i oštre čiste linije. Najčešće te tetovaže izgledaju kao jednostavan krug sa špicevima koji strši iz njega, također postoji nekoliko drugih načina da se iskoristi ovaj stil tetovaže.

Na primjer možete koristiti malo laganiji pristup, stvarajući sunčeve zrake koje izgledaju više kao vodeni valovi. Također možete uključiti lice ili simbol u tijelo sunca.

Vrlo česte tetovaže u današanje vrijeme je i kombinacija sunca i mjeseca. Tetovaža koja je u obliku sunca ali je pola lica sucne pola lica mjesec. Isto tako vrlo često tetovaže sunca imaju i zvijezde u svom dizajnu.

Tattoo sunceSunce tetovaže mogu biti male i jednostavne, ili duboko smislene i vrlo razrađene. Međutim ako odlučite tetovirati ovaj drevni i izvanredni simbol, sigurno nećete pogriješiti upravo zbog njegovog dizajna.

Tetovaža sunce može prekrasno izgledati na bilo kojem dijelu tijela. Ovaj dizajn je svakako no limit dizajn koji lijepo izgleda na ruci kao i nozi, prsima ili leđima.

Od poznatih osobe koji imaju tetovaže sunca su pjevačica Anastacia koja ima tribal sunce u kombinaciji sa ankh križom života na donjem dijelu leđa, glumac Orlando Bloom ima tetovažu sunca na trbuhu i Corey Taylor pjevač grupe Slipknot ima veliku tetovažu sunca i mjeseca na svojim leđima.

Slike tribal sunce tattoo[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]