Batman Tetovaža

[adsense_id=”2″]

Batman tetovaža na prsima Batman je kulturna ikona. Većina nas Batmana poznaju još od najranije dobi, a za mnoge ljude, ovaj lik je postao i idol.

Batman tetovaže mogu izraziti ljubav prema tom liku, ili povezanost prema uzbuđenju gledajući serije, filmove ili čitanje stripova u kojima je glavni glumac Batman.

Neke Batman tetovaže imaju izvornu verziju ovog lika. Za razliku od novije inkarnacije, izvorni Batman iz stripova imao je tamnije teme, a Bob Kane nacrtao je prvi nacrt Batmana i bio je malo drugačiji od onog što ga znamo sada.

Ova fotografija čini jedinstveni komad ovog super junaka zapravo prikazan vrlo često kao super heroj lijepog stasa s crvenim tajicama, domino maskom, krilima šišmiša, i bio je prikazan kako skače ljuljajući se pomoću konopa.

Batman tetovaža

 Također se može koristiti neki od ranijih prikazima više prepoznatljivog lika Batmana; crna kapa, crno odijelo, rukavice i čizme s žutim pojasom, sive tajice i gornji dio tijela s logom šišmiša na prsima.

Mnoge Batman tetovaže, međutim, imaju više modernu verziju. One mogu pokazati Batmana s leđa, kako stoji na vrhu velike zgrade i gleda nad gradom, a njegovb šišmiš signal pojavljuje se na drugom dijelu tijela.

Neki ljudi više vole koristiti portret poput slika tog lika, i to može biti muški nabildani ideal, ili može pokazati glumce poput Lewisa Wilsona, Adama Westa, Michael Keatona ili čak Christiana Balea.

Manje često viđene, ali jednako zanimljive i lijepe Batman tetovaže sadrže stvarne scene iz stripova ili filmova. To može biti slika Batmana koji se bori sa Jokerom, Batman koji zavodi Catwoman ili stoji pobjedonosno uz Boy Wondera nakon bitke. Mnogi od tih projekata mogu doći izravno iz mašte pojedine osobe, ili biti omiljene scene iz filma ili stripa.

Tetovaže Batmana mogu biti izrađene u više stilova i načina, ali s obzirom da Batman ima trajnu prirodu kao pop kulturna ikona, malo je vjerojatno da je to tetovaža koja će vam ikada dosaditi.

 [adsense_id=”1″]  [adsense_id=”3″]

 [adsense_id=”2″]