Klaun tetovaža

[adsense_id=”2″]

 

Slika tetovaže klaunaNa pojam klaun obično nam na pamet padne komični lik poznat po glupiranju i drečavoj šminki. Prije klauna postojali su drugi slični likovi poznati kao dvorska luda, trubadur i mimičar. Možemo uključiti cijelu obitelj klaunova ako idemo unatrag par stoljeća, svi su oni živjeli za uveseljavanje ozbiljnog svijeta u kojem živimo. Njihov zajednički cilj je izazvati smijeh kroz humor.

U umjetnosti tetoviranja, cirkuski klaun s velikom crvenom nos, velikim osmijehom pa čak i većim cipele i ludom frizurom, očiti je simbol zaigranosti i smijeha.

Ovaj klasičan klaun izgleda kao “gubitnik”. On ne uspijeva u svemu što pokušava. On je nezgodan, nebalansiran, sklon pravljenju grubih grešaka. Njihove budalaštine i grimase izazivaju veliki smijeh jer su smiješni izlgedom i svojim postupcima. Klaunovi ismijavaju sebe, tako da bi se drugi osječali bolje.

Tetovaže klaunaKlaun tetovaže uglavnom kod vlasnika simboliziraju ono što što je zapravo klaun, humorističan, ironičan i ismijava ozbiljnost života.

Iako mnoge današnje klaun tetovaže imaju više moderan faksimil, druge pokazuju stariji prikaz lude i mimičara. Lude se često pokazuju kao veseli lik u uskom odijelo uz tijelo koje redovito ima neke šarene i žive boje. Njihov šešir i cipele imaju duge istaknute linije a njihova lica obično pokazuju šminku koja je slična njihovoj odjeći u dizajnu.

Mimičar se može koristiti za više noir dizajn, kako su njihove boje najčešće crna i bijela. Oni mogu biti smješteni u prepoznatljivoj pozi, kao da pokušava pobjeći iz nevidljivog okvira ili čak i pleše.

Moderni prikaz klauna u body artu obično prikazuje jednu od dvije stvari, nježna i nevina klauna ili njegova zla kolegu. Nježnija klaun tetovaža često ima značajke dobrog i veselog klauna, s gustom perikom i pjegavom, vrećastom odjećom. Često su smješteni uz balone i izvode neke trikove.Tetovaža tužnog klauna

Strašnija klaun tetovaža pokazuje sličan izgled, međutim, oni nose više zloslutne značajke, kao što su veliki, istaknuti zubi (često pokriveni sa krvi), užaren pogled u očima i povišene obrve. Ovaj stil obično ima i dodatne simbole poput plamena ili zmije umjesto kose, oružje, i skeletne ili demonske karakteristike.

Mnoge klaun tetovaže prikazuju obličje popularnog lika. Pokojni Bozo klaun, naravno, jedan je od najpoznatijih, ali postoji nekoliko opskurnih, ali jednako zanimljivih likova koje možete koristiti. Dvije zanimljive ideja mogu biti klaun Cepillín s oslikanom bradom i obrvama, crvenim velikim nosom, bijele usne ili stilizirana verzija gdje je klaun općenito prilično realan u dizajnu poput bilo kojeg stvarnog lika u životu i stvoriti starinski dizajn cirkus postera. To su uglavnom vrlo svijetle boje i prikazuju klauna na vrhuncu svojeg performansa.

Za mnoge, klaun je objekt straha, jer je njihov izgled nešto sasvim izvan proporcija stvarnosti, drugima oni su simbol nevine zabave. Ipak ako se odlučite za tetoviranje klauna, bez sumnje napraviti ćete utjecaj na svaku osobu koja ga vidi.

Opaka tetovaža[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]