Privremene tetovaže

[adsense_id=”2″]

 

Privremene tetovažePerive tetovaže koje se još nazivaju privremene tetovaže ili lažne tetovaže, su popularne kod djece već godinama. Ove naljepnice tetovaže prenose se na kožu kada ih premažete sa vlažnim ručnikom, istroše se nakon nekoliko dana ili kupke. Jer oni su jeftini za proizvodnju i imaju široku privlačnost, te privremene tetovaže često se dijele na sajmovima ili festivalima ili ih se može naći na dnu kutije žitarica. Neke tvrtke ih također koriste za promociju. Mogu se pronaći i vrlo lijepe verzije ove vrste tetovaža, a često su napravljeni da izgledaju kao pravi tattoo dizajn, na primjer, postoje tribal tetovaže ili dizajni keltske tetovaže. Ovo je jedan od načina da možete “isprobati” tetovažu prije nego se odlučite za pravo tetoviranje.

Lažne ili privremene tetovaže imaju nekoliko različitih nedostataka, za početak, one općenito ne izgledaju dobro za jako dugo. Privremena tetovaža sama po sebi je okružena transparentnim područjem prianjaja, i nakon dan ili dva počne se odljepljivati. Nakon nekoliko dana u tjednu, cijela tetovaža se počinje ljuštiti. U najboljem slučaju, ova vrsta privremene tetovaže nudi vrlo privremeno zadovoljstvo. Srećom postoje i druge privremene tetovaže, poput kane tetovaže i airbrush tetovaže.

Henna tetovažeKana tetovaže ili henna tetovaže su verzija Menhdi, tradicionalni tip body arta iz Indije. Tradicionalne kana tetovaže se sastoje od složenih modela za ukrašavanje ruka ili noga, oni su sastavni dio mnogih indijskih festivala. Danas ipak, ista tehnika se koristi za privremene tetovaže u različitim standardnim stilovima tetovaža. Ove privremene tetovaže ponekad mogu izgledati prilično realno.

Airbrush tetovaže su stvarno creme de la creme privremene tetovaže, jer one izgledaju jako realno. Matrica se smješta na kožu dok boje i linije su airbrush tehnikom dodane na kožu. Takve privremene tetovaže mogu trajati tjedan ili više prije nego što se počnu gubiti. Postoji veliki raspon dostupnih dizajna, mnogi od istih dizajna koje možete odabrati za prave tetovaže. Ukratko, ovo je sjajan način isprobavanja tetovaža prije nego što dobijete pravu, airbrush tetovaže su također popularne među tinejdžerima koji nisu sasvim dovoljno stari da se stvarno tetoviraju, ali žele imati privlačni izgled.

Lažne tetovaže stvarno nisu samo za djecu. Naravno, one nisu kao prava tetovaža, ali oni mogu biti važna faza u vašoj odluci da li biste se odlučili za tetoviranje prave tetovaže ili ne. To je sjajna ideja da živite s tetovažom na tjedan dana prije nego što odlučite da li da bude trajna. Privremene tetovaže se također mogu koristiti kao dodatak mode. Na primjer, neke cure se ukrase airbrush tetovažom prije neke posebne prigode, poput recimo maturalne večeri.

Airbrush tetovaže[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]