Tattoo anđel

[adsense_id=”2″]

Tetovaza andjelAnđeli su besmrtna bića čija je dužnost da služe Bogu. Anđele možete pronaći u mnogim religijama: kršćanstvo, judaizam i islam.

U kršćanstvu su anđeli duhovna bića koja ne pripadaju našem prostoru i vremenu ali zato mogu djelovati u našoj stvarnosti. Najpoznatiji anđeli u kršćanstvu koje spominje Biblija tzv. arkanđeli su Mihael, Gabriel, Rafael i Uriel.

Zli anđeli koji su odmetnuli od Boga nazivaju se đavli a na njihovom čelu je Sotona.

Mnogi muškarci i žene si tetoviraju anđele iz raznih razloga. Ove tetovaže mogu se naći na gotovo bilo kojem području tijela, uključujući ruke, podlaktice, noge, leđa, donji dio leđa, ramena i prsa. Bilo gdje se može staviti tetovaža to je odlično mjesto za tetovažu anđela.

Većina muškaraca i žena odabiru tetovažu anđela, kao simbol vjerske pobožnosti. Arkanđel Mihael koji ubija Sotonu je poznato umjetničko djelo koje se može pronaći i kao dizajn za tetovažu.

Tetovaža krila anđelaDrugi razlog zašto se neki ljudi odluče za tetovažu anđela je sjećanje na nekoga. Preminula vam je voljena osoba i tetovaža anđela je puno ljepša uspomena nego tetovaža nadgrobni spomenik ili tetovaža R.I.P. simbol. Anđeo je lijep i gotovo uvijek graciozan lik pa žene često privlači ova vrsta tetovaže.

Tetovaže anđela nisu uvijek tetovirane zbog vjerskih ili spomen razloga. Tetovaže anđela mogu biti učinjene samo iz umjetničkih razloga. Luckasti ili pali anđeo su jednako popularni kao i biblijski anđeli. Krila anđela su također popularna varijacija tetovaže anđela.

Tetovaža ima različito značenje za svakog pojedinca koji ju nosi. Ruža može biti samo ruža za neke, ali drugima ruža može biti simbol pobjede nad zlom. Svaka osoba koja nosi tetovažu anđela će imati neki posebno značenje ili priču koja će ići zajedno sa njom.

Ova značenja mogu varirati za svaku osobu koja nosi tetovažu. Ako vidite nekoga tko nosi tetovažu anđela pitajte ih zašto su odabrali baš anđela za dizajn.

Beba anđelMogući odgovori će biti vjerski razlog, umjetnički razlog, uspomena na voljenu osobu, u čast nekog događaja ili jednostavno zato što je bio prekrasan dizajn koji je vidio u tattoo salonu.

Dizajn anđela za tetovažu je poseban kao ostale imaginarne stvari poput vile, patuljci, zmajevi i sl.

Ukoliko poznajete nekog dobrog tattoo umjetnika koji zna dobro crtati detalje, možete si izraditi tetovažu anđela čije lice može biti od neke vaše drage osobe, djeteta ili neke osobe koju ste voljeli ali je nažalost preminula.

Tetovaže anđela dobro izgledaju rađene jednom bojom, ali isto tako tetovaža anđela može prekrasno izgledati i ako ju napravite u boji.

Za manji dizajn ove tetovaže biti će potrebno 1-2 sata, za veći dizajn poput onih krila anđela na leđima potrebno je i desetak sati.

Tattoo anđel[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]