Tattoo horoskopski znak blizanci

[adsense_id=”2″]

Tetovaza blizanciBlizanci po horoskopu su osobe koje su rođene između 22. svibnja i 21. lipnja.

Ljudi koji odluče za tetoviranje tetovaže blizanaca očito vjeruju u horoskop i žele obilježiti svoj horoskopski znak. Tattoo ideje za blizance uključuju crne tetovaže, šarene tetovaže, tribal tetovaže, vrlo jednostavne i vrlo složene dizajne. Ovdje se doista nalazi po nešto za svakoga.

Tetovaže blizanci su obično prilične male, a često se nalaze na ruci ili nozi. Horoskop tetovaža je popularan izbor za prvu tetovažu, tako često blizanci tetoviraju upravo horoskopske tetovaže koje su osnovne i male.

Iako su tetovaže blizanaca obično prilično jednostavne, neke osobe odluče povećati osnovnu tetovažu s drugim dizajnima, kao što je to đurđica koji je cvijet blizanaca ili prikaz sretnog broja 5.

U grčkoj mitologiji kažu da su “Gemini” povezani s dva sina Zeusa: Kastor i Poluks (Gemini je latinska riječ za “blizanci”). Legenda kaže da je Castor bio smrtnik, a Pollux je bio besmrtan. Jedan od blizanaca je bio u problemima – radilo se o krađi goveda – dok je drugi bio nedužan.

Tattoo slikeNa kartama zvijezda, blizanci su obično prikazani u blizini Mliječnog puta, jedan od blizanaca unutar Mliječne staze, a drugi izvan Mliječne staze, koji se smatra da predstavljaju jednog blizanca koji je krao stoku i drugog koji je jednostavno to samo promatrao.

Horoskopski znak blizanca predstavlja jednostavan dizajn koji izgleda kao rimski broj II. Konstelacija blizanaca s druge strane izgleda kao niz linija i brojeva. Iako ove linije i brojevi predstavljaju zvijezde i njihova mjesta u zviježđu, često vlasnik takve tetovaže mora objasniti tetovažu jer slučajni promatrač neće imati ideje što znače ti redovi i slova.

U kineskom horoskopu, ekvivalent astrološkom blizancu smatra se da je konj, koji je duhovit i čiji je lunarni mjesec od 6. lipanj pa do 6. srpnja.

Znak blizanca je:

– muževan

Tetovaže blizanci– pozitivan

– zračni znak

– povezan s planetom Merkur

Blizancima su sretni:

– kamen: Agat

– boja: žuta i duga

– metal: živa

– cvijet: Đurđica

Tattoo konstelacije blizanacaZa blizance se kaže da imaju sljedeće karakteristike:

– živčani i napete prirode

– optimističan pristup životu

– duhovite prirode

– intelektualni i znatiželjni

– šarmantni

– idealistički ali naivni, svestrani i površni

– djetinjaste prirode i nezreli

Od poznatih osoba tetovažu blizanca ima Courtney Cox iz poznate serije Prijatelji. On ima bijelu tetovažu blizanaca na trbuhu.

[adsense_id=”1″] Tetovaže horoskop

[adsense_id=”2″]