Tattoo horoskopski znak ovan

[adsense_id=”2″]

Ovan tetovažaOvnovi su osobe rođene između datuma 21. ožujka i 19. travnja. Simbol ovna je poput slova T ili slova V kojemu su gornji krajevi savijeni prema dolje.

Ovan predstavlja prvi od dvanaest znakova zodijaka. Ovan je vatreni znak nad kojim vlada planet Mars.

Tetovaže ovna ne simboliziraju samo datum rođenja, one predstavljaju i osobnost osobe. Oni koji su po horoskopu znak Ovan za njih se kaže da su:

– idealist

– slobodoljubljiv

– intenzivan

– snalažljiv

Slike tetovaze– hrabar

– pun inspiracije

Sve te osobnosti su pozitivne, međutim postoje i negativne osobnosti povezane s ovnom:

– sebičan

– sarkastičan

– ljubomoran

– nekontroliran

– nestrpljiv

Mnoge ovan tetovaže koriste znak Ovna, koji izgleda kao “V”, ali sa savijenim krajevima koji predstavljaju rogove ovna.

Tetovaže horoskopski znakPoneki ljudi kombiniraju “V” s tribal simbolima za stvaranje više zanimljivog izgleda tetovaže.

Savijeni rogovi također mogu biti uključeni u druge tetovaže. Na primjer, mnoge žene imaju “V” koje ima krila leptira. Dok muškarci koriste “V” koji se ukombinira npr. u dršku mača.

Životinja ovan je također simbol ovna i očigledan je izbor za tetovaže ovna kao horoskopski znak. Ovan je bio žrtva boga Zeusa da spasi ljudske živote. Zlatno runo od ovna je ostavio na Zemlji kao podsjetnik njegove dobrote.

U skladu s horoskopom, Ovan i Bik su vrlo slični znakovi, a razlog je što se ta dva znaka usklađuju jedan s drugim. Ovan je više žensko, a Bik je više muški što ih savršeno uklapa zajedno.

Horoskop OvanPostoji mnogo kreativne slobode kod tetovaže ovna, jer on može biti prikazan kao prijateljski, nonšalantan ili zao. Kada je riječ o dijelovima tijela ovna, samo glava može biti obojana ili cijelo tijelo ovna može biti prikazano u raznim položajima. Lice možete postaviti da izgleda kao da bulji izravno u nekoga tko gleda prema njemu ili samo slika iz profila.

Većina muškaraca će tetovirati tetovažu ovna na nadlakticau, preko leđa ili na rame. Dok se žene obično odluče za mnogo manje ovan tetovaže koje tetoviraju bilo gdje na tijelu. Popularno područje je donji dio leđa ili gležanj.

Tribal tetovaže ovna su također dobra opcija za one koji žele tetovažu ovna, one su posebno popularne kod muškaraca. Koriste se iskrivljeni rogovi ovna ali se dodaje više zamršen dizajn i linije su dodane oko dizajna. Obično plemenska tetovaža zauzima malo više prostora na koži a ponekad zauzima čak čitav dio tijela kao gornji dio ruke. Za tribal tetovaže se obično koristi samo crna tinta da bi tetovaža bila više vidljiva i više autentična.

[adsense_id=”1″] Horoskop ovan

[adsense_id=”2″]