Tattoo horoskopski znak riba

[adsense_id=”2″]

Horoskopski znak ribeRiba je horoskopski znak koji obuhvaća osobe rođene od 20. veljače – 20. ožujka. Ribe su naravno vodeni znak kojima vlada Neptun, planet a ne podvodni kralj da ne bi bilo zabune.

Osnovni dizajn ribe su dvije ribe okrenute jedna nasuprot drugoj. Različite interpretacije uključuju plivanje ribe daleko jedna od druge ili jurnjava jedna za drugom. Ribe su obično prikazane sa povezanom tankom linijom ili imaju povezana usta.

Karakteristike osoba u znaku ribe:

– Za ribe se kaže da su neodlučni, što je npr. skroz obrnuto od karakteristike prave ribe.
– Ribe vide obje strane problema, ali imaju problem kod odluke koji je smjer pravi ili najbolji. To ih čini dobrim posrednicima.
– Oni su također prijateljski, jednostavni i milosrdni.
– Ribe su intuitivne, mnogi tvrde da imaju šesto čulo.
– Ribe mogu biti nesigurne i lijene.

Koi ribe tetovažaMnogi umjetnici kao što su plesači, glazbenici, glumci i fotografi su većinom ribe. Budući da je ovaj znak također povezan sa žeđi za znanjem i duhovnim razumijevanjem, pa u životu mnoge ribe postaju svećenici ili ministri raznih religija.

Sretni kamen ribe je ametist, boje su zelena i ljubičasta, metal lim a cvijet ljubičica ili ljiljan.

Najčešći dizajn tetovaže ribe kao horoskopski znak su dvije ribe nasuprot druge koje skoro pa čine slovo H. Jer znak ribe upravo estetski i liči na slovo H.

Jednostavnost ovog znaka znači gotovo beskrajne mogućnosti dizajna. To se može obaviti na bilo koji način od osnovnih podebljanih linija pa sve do nekih više stiliziranih forma.

Iako ovakva tetovaža može izgledati odlično bez obzira gdje se nalazi tetovirana, ovaj tip tetovaže se najčešće nalazi na ramenu ili gležnju.

Horoskop znak ribeJednako su stilske za muškarce ili žene, postoje neke razlike u stilu koji mogu biti specifični za pojedini spol. Na primjer, muškarac bi prije dodao zmiju koja se penje po znaku ribe, dok će žena odabrati prije isprepleteno cvijeće oko znaka.

Osim horoskopskog znaka za ribe vaš znak možete prikazati i slikom prave ribe ili kombinacijom znaka i pravih riba.

Vrlo lijepo izgledaju Koi ribe zbog šarenih boja ali za vašu tetovažu možete iskoristiti bilo koju ribu želite.

Također vrlo lijepa kombinacija za ovakvu vrstu tetovaže je kada dvije ribe jedna nasuprot druge još i čine poznati Yin Yang simbol. Takvu tetovažu možete izraditi crne boje ali također i šarenih boja.

Slike tetovaze ribe[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]