Tattoo horoskopski znak vaga

[adsense_id=”2″]

Tetovaža vageVage po horoskopu su osobe rođene između 23.09. i 22.10. Simbol vage je isti kao i njezino ime, vaga u nekom od svojh oblika.

Vaga je jedini ne-ljudski i neživotinjski horoskopski znak. Prema astrologiji vaga je balansirana, a taj balans se najviše primjećuje u osobnosti ljudi koji su po horoskopu vage.

Prema grčkoj mitologiji, vaga je povezana s Themis. Themis je božica i bila je jedna od proročica u Delfima. Ona se smatra prvom božicom koja je organizirala ljudsku poslušnost pomoću zakona.

Latinski ekvivalent Themis je Justitia, boginja pravde. Slika Themis ili Justitie koja drži vagu je popularan izbor za tetovaže vage.

Znak vage je: muževan, pozitivan, zračni znak, planet vladar je Venera.

Tattoo slikeSretni simboli vage su: kamen Opal, plava boja, metal bakar i cvijet ruža.

Karakteristike koje imaju osobe vage:

– Prijateljski i šarmantan
– Idealistički
– Romantičan
– Miran
– Diplomatski: oni imaju tendenciju postavljati pitanja kako bi saznali sve strane priče prije donošenja odluke
– Vage imaju veliki osjećaj pravde
– Neodlučan

Primarni simbol vage je mjerilo poput klackalice (Libra je latinska riječ za vaganje). Ponekad čovjek drži vagu i on ju balansira na centru skale pomoću prsta. Taj čovjek predstavlja svemir i vaga je stvaranje uravnoteženih odluka.

Tetovaža simbol vageVaga također ima glif, koji je pisani simbol. Ovaj simbol izgleda kao dvije paralelne linije, ali linija na vrhu ima polu krug u sredini. Ovaj glif simbol je jedan od najviše korištenih tetovaža i dizajna vage koje ćete moći vidjeti oko vas.

Osim samo glif simbola, Vaga tetovaža može imati zamršen dizajn oko glifa kako bi više mamilo oko. Ako ste u potrazi za prilično običnom tetovažom, samo crni glif simbol vage sam po sebi je odličan izbor.

Ako vam se sviđa ideja za tetoviranje tetovaže vage, ali ne možete naći jedan dizajn koji vam se sviđa, pokušajte razmišljati malo izvan okvira. Ovdje su neke jedinstvene ideje za dizajniranje originalne tetovaže za horoskopski znak vage:

-Tarot karte imaju lik Justitie. Tarot karte često imaju lijepe ilustracije, tako da može biti dobra ideja baciti pogled na stare tarot karte i vidjeti ako možete pronaći neke lijepe dizajne.

-Umjesto da koristite samo vagu na klackalici, u vaš dizajn tetovaže možete postaviti dodatne predmete. Koji objekt sve ovisi o vašoj osobnosti i mašti

– Broj 7: Vaga je sedmi znak horoskopa. 7 je poseban broj u mnogim religijama i kulturama.

Tribal tetovaže[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]