Tattoo Kanji simboli

[adsense_id=”2″]

Kanji TattooKanji tetovaže su tetovaže znakova koji se koristi u japanskom i kineskom pismu. Kanji je jedan od najstarijih stilova pisanja u Japanu i jedinstven, stilizirani simboli mogu napraviti odlične tetovaže. Međutim, budite svjesni doslovnog prijevoda pri odabiru Kanji slova. Kao i kod bilo kojeg stranog jezika, doslovni prijevodi uvijek nisu tj neće značiti ono što znači na drugom jeziku.

Strpljenje, radost, odanost, ljubav, snaga, odlučnost i druge ključne riječi su sve dostupne u Kanji simbolima i mogu se napraviti vrlo originalne Kanji tetovaže. Japanska abeceda nije da se može strogo prevesti na abecedu drugih jezika. Dakle direktan prijevod stranog jezika na Kanji simbole neće funkcionirati.

Kanji TattooDoslovne i popularne fraze zahtijevaju kombinaciju simbola, bez odgovarajućeg istraživanja, Kanji tetovaža neće značiti onome ćemu bi trebala. Važno je dobro istražiti Kanji za doslovno i simboličko značenje.

Nemojte čekati za odluku o tome koji Kanji simbol tetovirati kada je tattoo umjetnik već krenuo pripremati mašinicu. Nemojte se oslanjati na tattoo umjetnika kako bi utvrdili koji znak najbolje odgovara vašoj željenoj riječi ili frazi. Umjetnik je specijaliziran za tetoviranje a ne za prijevod.

Uzimanje više vremena za istraživanje Kanji tetovaže može uštedjeti mnogo nepotrebnog nezadovoljstva kasnije. Online prevoditelj vam može pružiti samo jedan ili dva značenja simbola i ne može vam dati točan prijevod.

Ako ne znate nikoga koji tečno govori japanski jezik, razmislite o posjeti nekom sveučilište ili tečaju gdje se uči japanski jezik.

Kanji tattoo simbolProfesor japanskog jezika ili japanske povijesti trebao bi biti u mogućnosti dati neke uvide u značenja raznih Kanji simbola i pomoći vam u uskom području izbora. Javne i sveučilišne knjižnice mogu sadržavati svezak ili knjigu o Kanji simbolima ili imaju čak rječnike sa osiguranim prijevodima. Konačno, tu su usluge prevođenja koje mogu za malu naknadu dati točne i temeljite informacije i garantirati za njih. Jamstvo je važno, jer ako osoba dobije tetovaža koje se ispostavila kasnije da je netočna, garancija jamči da si može pokriti troškove uklanjanja tetovaže i(ili) izradu nove tetovaže.

Kako bi vam barem malo pomogli u odabiru Kanji simbola za tetovažu objavili smo nekoliko slika Kanji simbola sa njihovim značenjima. Kanji simbole možete tetovirati na bilo koji dio tijela i kombinirati ih sa drugim tetovažama. Prekrasne su kombinacije Kanji simbola i japanske ili kineske mitologije, kanji simboli sa zmajem itd.

Na kojem mjestu tijela se tetovirati to je sve stvar ukusa. Kanji simboli odličnu izgledaju gdje god da se tetoviraju.
Tattoo dizajn Kanji simboli[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]