Tattoo Kineska slova

[adsense_id=”2″]

Kineska abecedaZadnjih nekoliko godina vrlo su moderne tetovaze slova. Najkorištenija slova su japanska, kineska, staro engleska, hindu i u našim krajevima slova glagoljice.

Tetovaže slova često možete vidjeti na pop i rock zvijezdama kao i drugim celebrity osobama. Ovaj način tetoviranja zapravo je vrlo originalan jer možete pomoću velikog broja slova izraditi sebi jedinstvenu tetovažu.

Statistički gledano Kineska slova nekako su najkorištenija među mladima već nekoliko godina.

Kinesko pismo je monemografsko pismo tj. pismo znamenima. Svaki znak odgovara jednom slogu. Kinesko pismo se ne piše kao latinica sa lijeve prema desno već od gore prema dolje.

Kanđi simboli su zapravo najkorišteniji među tetovažama i velik broj ljudi koji ima tetovirane Kanđi simbole misle da imaju tetovirana japanska ili kineska slova. Kanđi je u kratkim crtama pismo kojim se koriste japanci i kinezi za zapisivanje imenica ili korijena glagola.

Kanđi tattoo simboli Kineska slova kod tetoviranja mogu vam najbolje koristiti želi li tetovirati ime nekoga ili nećega. Ako pak želite tetovirati imenice poput sreća, život, ljubav i sl. za takve tetovaže koristiti će se Kanđi simboli jer svaki simbol upravo oznaćava jednu imenicu.

Tetovaža slova može se tetovirati na dva načina: prvi je da su vam tetovirana slova boldana tj. ispunjena bojom, dok je drugi način da su slova samo tanko obrubljena i nisu ispunjena tintom. Isto tako postoje razni krasopisi pomoću kojih možete tetovažu slova dodatno uljepšati.

Yin Yang znakNa koje mjesto ćete staviti tetovažu slovu je zapravo sve stvar ukusa i nije nimalo limitirano.

Kod žena kineska slova vrlo lijepo izgledaju kada su tetovirana na leđima dok je kod muškaraca u zadnje vrijeme trend tetoviranje slova na podlakticu.

Ako želite tetovažu kineskih slova predlažem da si uzmete malo više vremena kako bi pronašli prava slova ili znakove za vašu tetovažu. Kod podosta manje uspješnih tattoo majstora kineska slova u njihovim albumima nisu ispravni. To je zbog neznanja i brzopletosti tattoo “majstora” koji vjerojatno misli da je manje bitno koje slovo što znaći dokle god ono izgleda orijentalno i atraktivno.

Ipak ne daj Bože da jednom odete na putovanje u Kinu i saznate da ono što ste tetovirali na kineskom zapravo znaći sasvim nešto drugo.

[adsense_id=”1″]  Kineska tetovaža

[adsense_id=”2″]