Tattoo Lav

[adsense_id=”2″]

Tattoo lavVeličanstvena ljepota tetovaže lava je jedinstvena. Mnogi drugi dizajni tetovaža teško se mogu usporediti sa žestokim pojmom velikog kralja džungle koji bulji u vas.

Tetovaža lava odavno predstavlja moć i veličanstvo ovih velikih mačaka. U astrologiji lav je simbol lava i donosi moć Sunca i svu njegovu veličanstvenost.

Tetovaže lava mogu simbolizirati život i smrt, ponovno rođenje i upornost. Od svojih ogromnih zuba pa sve dolje do njegovih oštrih kandža, sigurno nećete pogriješiti s odabirom dizajna lava za tetovažu.

Lav tetovaža

Za odabir dobrog dizajna lava možete provesti sate u potrazi online ili putem novina National Geographic-a u knjižnici kako bi vidjeli na stotine različitih slika velikih lavova u njihovim prirodnim staništima.

Svakako najbolje je odabrati tetovažu lava koja prikazuje lava kako radi ono što radi najbolje. Bilo da je to odmaranje uz nježni povjetarac u visokim vlatima zelene trave, ili tetovaža lav koji lovi svoj plijen, ideja za tetovažu lava ima više nego mjesta na tijelu za tetoviranje. Bez obzira na sve, uzmite si malo više vremena kako bi pogledali malo više lav tetovaža prije nego što se odlučite za tetoviranje.

Lav tetovaže su popularne kao ideja već prilično dugo vremena, pa ćete vrlo jednostavno dobiti ideju kakvu tetovažu lava želite tetovirati tako da odete do nekog od vaših lokalnih tattoo umjetnika, ili ako malo razgledate motive online.

Budući da su lav tetovaže tako popularne, mnogi dobri tattoo umjetnici su proveli dosta vremena u razvijanju umjetnosti crtanja lavova.

Tetovaža lavMožete pogledati njihove kreativne i lude umjetnički nacrtane tetovaže lava ili možete pogledati neke realnije skice tih prekrasnih životinja.

Na kojem dijela tijela tetovirati tetovažu lava ?

Kod žena tetovaža lava prekrasno izgleda oko bikini zone ili na leđima. Iako sve je to opet stvar ukusa i nije određeno da tako mora biti.

Kako je lav agresivnija životinja ona bolje pristaju muškarcu. Tetovaža lava kod muškarca lijepo izgleda na prsima, ramenu i na leđima. Čak i tetovaža lava na listu noge zna izgledati fenomenalno.

Lavove nije uvijek lako tetovirati, tako da se nemojte cjenkati oko plaćanja cijene dobrog i iskusnog tattoo umjetnika. Lavovi imaju mnogo detalja koje treba lijepo nacrtati ako želite da vaš lav na tetovaži izgleda žestok i veličanstven. Također budite spremni na to da ćete u tattoo salonu provesti duže vrijeme jer tetovaže lava imaju tendenciju da se crtaju i nekoliko sati.

Tattoo lav[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]