Tattoo Orao

[adsense_id=”2″]

Tetovaze orlaTetovaže orla su izraz slobode već dugi niz godina. Izgled orla je bio povezan s ponosom i patriotizmom, ali oni također čine i jedna od ljepših umjetničkih djela koja možete tetovirati na sebi.

Većina orao tetovaža u Americi je simbol ćelavog orla. Ove velike, snažne ptice često su prikazane raširenih krila, i sa određenim izrazom na licu. Oni imaju široka smeđa krila, bijelu glavu, žuti kljun i upečatljive zlatne oči. Ovi orlovi su općenito tetovirani uz lepršavu američku zastavu. Jedna ideja za ovaj dizajn je recimo tetovirati orla u letu sa zastavom kao dio njegovih lepršavih krila.

Iako je zbog amera ćelav orao vrlo popularan u orao tetovažama, postoji nekoliko različitih varijanti tetoviranja ove životinje. Mnogi ljudi vole koristiti veće tetovaže orla za svoj tattoo jer one dopuštaju više detalja. Na primjer kada su krila šira, dizajn grabežljivog orla sa svojim krilima i perjem na glavi čini izvanredan dizajn za tetovažu. Grabežljivi orao je također poznat po svojoj fantastičnoj brzini i snazi, te je sposoban za nošenje velikih sisavaca sve do stablo gdje stanuje. Ime je dobio po grabežljivcu iz grčke mitologije, a može biti prikazan u tetovaži kako nosi duhove mrtvih u Had.

Tetovaža orla sa američkom zastavomTakođer se može uzeti i dizajn sretnije slike Sokola koji sjedi mirno na grani s zlatno smeđim padajućim lišćem i kako mirno gleda krajolik ispred sebe.

Simbol orla poznat je i u Kršćanstvu, pojavljuje se kao simbol evanđelista Ivana. Orao je također simbol na mnogim grbovima država a dvoglavi orao bio je simbol Bizantskog carstva.

Mnoge manje vrste orla također mogu biti fascinantan dizajn za orao tetovaže. Orao krstaš ima bijelo smeđe perje i kljun zašiljen poput igle, međutim još uvijek održava intenzivan izraz kojeg ima i ćelavi orao. Glavni plijen ovih ptica su zmije. Tattoo dizajnom možete lako prikazati borbu između relativno male ali jednako jake zmije i orla.

Umjetnički gledano, s obzirom na ljepotu i raznolikost ovih ptica, mogućnost dizajna orla za tetovažu su vrlo veliki. Sa tim stvorenjima se mogu stvoriti mnoge scene i već dugi niz godina pojavljuju se u raznim umjetnostima. Tetovaža orla nije iznimka kada je u pitanju izražavanje posebnosti njihove divljine ali i simboliziranja slobode.

Tribal tetovaža orlaUmjetnički gledano, s obzirom na ljepotu i raznolikost ovih ptica, mogućnost dizajna orla za tetovažu su vrlo veliki. Sa tim stvorenjima se mogu stvoriti mnoge scene i već dugi niz godina pojavljuju se u raznim umjetnostima. Tetovaža orla nije iznimka kada je u pitanju izražavanje posebnosti njihove divljine ali i simboliziranja slobode.

Tetovaža orla može se izraditi u boji kako bi dodatno izrazili boje ove ptice ali također će i jednobojna crna tetovaža sasvim lijepo izgledati. Želite li malo drugačiji pristup, tetovaže orla možete izraditi i tribal stilom.

Gdje tetovirati orla ?

To je sve do vašeg ukusa. Ukoliko birate manji dizajn orla onda ga možete staviti doslovno na bilo koje mjesto na tijelu. Čak i da ga tetovirate na glavi ne bi bili među prvima.

Ako ste odabrali veći motiv orla onda će vam on najljepše stajati na leđima, prsima ili ramenu.

Tattoo orla i ruže [adsense_id=”1″]


[adsense_id=”2″]