Tattoo slon

[adsense_id=”2″]

Slike tetovažeTetovaže slona su popularne ne samo zbog ljepote ove životinje nego i zbog njihovog značenja iz indijske kulture.

Ove životinje su oduvijek bile cijenjene i poštovane od strane drevnih kultura u Indiji i Africi zbog svoje masivne veličine i snage.

Ova velika bića su također bila cijenjena zbog svoje bjelokosti i zbog toga su svedeni na vrlo mali broj u svijetu.

Slonovi su bili simbol vladara, kraljeva, careva zbog svoje veličanstvene veličine i snage. Oni su čak bili korišteni u borbi iako su bili gotovo nemogući uistinu za kontrolirati i manipulirati. Budući da je slon uglavnom bio psihološko oružje protiv neprijatelja koji ih nikada prije nije vidio. Primjer za to je kada je Hanibal marširao sa svojom vojskom prema Rimu na slonovima, rimski legionari vjerovali su da na njih idu čudovišta.

Indijski tattoo slonaU Indiji slonovi su štovani kao simbol božanstvenosti i dobrote. Indijski Bog Ganesh ima glavu od slona. On je često zastupljen u hindu umjetnosti i na starim hinduističkih hramovima. Danas, slonovi se još uvijek smatraju svetim i nalaze se u velikom broju Hindu rituala, u kojima su slonovi okupani i premazani s posebnim uljima. Boja je također važna, Albino slon Smatra se da je najsvetiji od svih slonova. To je simbol plemića i Bogova, svatko tko vidi bar jednog je trebao biti posebno blagoslovljen od bogova.

Odabir dizajna za tetovažu slona treba se temeljiti na dubokom značenju i iskrenoj ljubavi prema toj životinji. Tetovaže slona mogu se kao i druge tetovaže postaviti bilo gdje na tijelu, ovisno o veličini i željenim detaljima. Male tetovaže, samo glave, najčešće se tetovira na nozi ili na ruci.

Fotografija tetovaže slon

Veće tetovaže često se izvode na leđima ili prsima. To se može učiniti na različite stilove i može uključiti veliki broj različitih elemenata. Tetovaža može biti realistična da izravno podsjeća na izgled slona ili se može obaviti u umjetničkom stilu, ovi su obično po uzoru na slike slonova u Hindskoj umjetnosti. Budući da slonovi imaju niz različitih značenja, ta značenja su često uključena u dizajn.

Za ljude koji žele izraziti lojalni aspekt slonova, dva slona sa isprepletenim surlama može prikazati ljubav i odanost. Za ljude koji žele izraziti aspekt mudrosti slona, simboli mogu biti uključeni u njihovo čelo, kao npr. slika Zemlje.

Za Hindski umjetnički stil tetovaže slona, dizajn je detaljniji i više egzotičan. Neke verzije će imati dodatne udove, ili će biti prikazani sa odjećom.

Mali slon tattooPostoji niz slavnih osoba koji su se odlučili za tetovaže slona. Model Ehrinn Cummings ima dva slona na donjem dijelu leđa. Tetovaže slona su također vrlo popularne među indijskim slavnim osobama.

Kada ste u potrazi za slon tetovažom imajte na umu veličinu koja će biti potrebna kako bi se ugradili detalji. Osim ako jednostavno želite samo konture ili tribal dizajn, obično je potreban veliki prostor za tetovažu slona.

Budete li izabrali manji dizajn slona za tetovažu, računajte da će za nju biti potrebno 1-2 sata.

Ako izaberete neki veći dizajn biti će potrebno i više sati za izradu tetovaže pa se psihički i fizički pripremite za odlazak na tetoviranje.

Da li izabrali malog slona, agresivnog slona, slonove koji se drže surlama za repove, sigurno je da ćete imati dizajn tetovaže koja vam nikada neće dosaditi a izmamiti će poglede znatiželjnih osoba.

[adsense_id=”1″]  Slike tetovaže

[adsense_id=”2″]