Tattoo stara engleska slova

[adsense_id=”2″]

Zadnjih nekoliko godina vrlo su moderne tetovaze slova. Najkorištenija slova su japanska, kineska, staro engleska, hindu i u našim krajevima slova glagoljice.

Tetovaže slova često možete vidjeti na pop i rock zvijezdama, sportašima kao i drugim celebrity osobama. Ovaj način tetoviranja zapravo je vrlo originalan jer možete pomoću velikog broja slova izraditi sebi jedinstvenu tetovažu.

Staro Engleska slova nastala su u vrijeme kraljice Elizabete. Staro Engleska slova sadržavala su samo 24 slova a ne kao današnja engleska abeceda koja sadrži 26 slova. Staro engleska slova poput “u” i “v” koistila su se kao isto slovo a isto tako i slova “i” i “j”.

Ovaj jezik koristio se u Engleskoj i Sjevernoj Škotskoj između sredine 5. stoljeća pa sve do sredine 12. stoljeća.

Tetovaze slovaVećina pisaca iz tog vremena poput Shakespearea koristili su staro engleska slova u svojim zapisima. Ako realno pogledamo staro engleska slova i jesu neka vrsta krasopisa i tetovaže sa takvim slovima znaju izgledati fenomenalno.

Mogućnosti izrade tetovaže sa ovim slovima su stvarno velike. Možete tetovirati samo neko ime ili pak možete kombinirati ova slova sa nekim dizajnom. Japanska i kineska slova se većinom tetoviraju sa orijentalnim dizajnima poput zmajeva ali isto tako možete takav dizajn istetovirati i sa staro engleskim slovima.

Većina današnjih tetovaža sa ovim motivom koriste se za pisanje imena koje većinom muškarci stavljaju na podlaktice. Česta pojava kod nogometaša kako kod nas tako i izvan Hrvatske. Kod poznatih osoba staro engleska slova imaju tetovirano Megan Fox, David Bechkam, Eminem i drugi.

[adsense_id=”1″] Tattoo slova

[adsense_id=”2″]