Tattoo Tratinčice

[adsense_id=”2″]

Tattoo iza uhaOpćenito govoreći, tetovaže cvijeta tratinčice često simbolizira jednostavnost i mir. Ovi dizajni su obično baš samo ženski stil tetovaža. Međutim, smještena uz kontrastne simbole, ili u raznim bojama, tetovaža tratinčice može se razviti i u muške tetovaže.

Iako je tetovaža bijele tratinčice simbol čistoće i nevinosti, postoji široka paleta boja koje možete koristiti za izražavanje različitih značenja. Podebljano crveno može pokazati povjerenje i vitalnost, dok žuta može značiti radost i mudrost. Ljubičasta može izraziti misterij i zavođenje, dok će plava izraziti mir i duhovnost.

U ovim tetovažama možete koristiti jednu tratinčicu, ili buket koji sadrži sve vaše odabrane boje ovog cvijeta. Također možete stvoriti lanac koji se zamata oko vaše ruke, noge ili trbuha sa svakim cvijetom koji je u cvatu.

Tetovaže Tratinčice često prikazuju amalgamaciju između cvijeća i drugih simbola. Jedna zanimljiva ideja je tetoviranje stare Engleske slike “dan oka”. U tom prikazu prikazane su jednostavne bijele tratinčice, oko u središtu, i svijetle zrake sunca iza njega. Također se može prikazati nimfa Belides koja se nježno i polako pretvara u oblik tratinčice.

Slike tetovažeTetovaže cvijeta Tratinčice se mogu također prikazati sa značajkama drugih biljka. S obzirom da su sve biljke izvor simbolike, nije neobično vidjeti Tratinčicu koja se nalazi u šarenoj flori. Međutim, ako bi radije željeli naglasiti svoj cvijet, možete napraviti veći buket od tratinčica, ili napraviti jednu veliku Tratinčicu u središtu buketa cvijeća. Možete također prikazati Vaše cvijeće kao jedinstvenu varijaciju Zemlje i prostora. U tom slučaju, centar tratinčice može prikazivati manje ili veće gradove, s žurnom aktivnošću na površini, dok ostali odabrani cvjetovi mogu prikazivati okolne zvijezde i planete.

Većina tetovaža tratinčica su vrlo jednostavne kao dizajn. Oni obično prikazuju mali i diskretan bijeli cvijet koji cvate na koži. Međutim, kao što ste mogli pročitati prije, ovi mali skromni cvijetovi mogu se koristiti za stvaranje divljeg, kreativnog i zadivljujućeg komada umjetnosti na koži.

[adsense_id=”1″]  Tattoo leptir i tratincica

[adsense_id=”2″]