Tattoo trešnja

[adsense_id=”2″]

Tattoo trešnjeDizajni tetovaže trešnje daju nositelju malo dodatnog stava, posebno na ženama. Ne znam jeste li znali da trešnja često predstavlja upravo plodnost.

Tu je daleko više značenja oko tetovaže trešnje nego što se može shvatiti na prvi pogled, a neke od tih značenja ću vam i objasniti u daljnjem tekstu.

Trešnje kao voće, vjeruje se da su kultivirane i uživane još daleko natrag negdje oko 300 godina prije Krista. U stvari, čak su se navodno pojavile i u vrijeme grčkog i rimskog carstva.

Tetovaza tresnjeTijekom tisućljeća, duboko crvena i strastvena boja trešnje je dugo bila povezana s ljubavlju, a to nije teško vizualizirati kod voća koje gotovo ima oblik srca voćke na kraju svoje stabljike.

Ta duboka crvena ljubavna boja i gotovo sigurno je jedan od razloga zašto je dizajn trešnje za tetovažu tako popularan. Kada pregledavate neku bazu podataka punu dizajna tetovaža, stvarno ćete biti iznenađeni na koliko načina se može prikazati ovo voće.

Naravno, iako je trešnja gotovo uvijek ljubavno crvene boje, isto tako može se pronaći ružičaste boje ili čak boje šljive.

Tetovaža trešnje u cvatuTrešnja dizajn za tetovaže su vjerojatno više popularne kod žena. Ako se muškarac odluči za trešnju za svoju tetovažu, on će obično radije imati drugi stvari oko trešnje ili pozadinu oko trešnje. Plod će igrati središnju značajku, ali će imati i druge stvari kako bi tetovaža imala više smisla. Tetovaže trešnje uglavnom nose žene, ali za muškarce, tetovaža trešnje može zapravo imaju tendenciju da se naglasi stablo trešnje u cvatu. To bi moglo zvučati isto kao ženski dizajn ali zapravo u stvarnosti procvjetale trešnje iznimno su istaknute u japanskom stilu tetovaža.

Ovakav stil tetoviranja tijela posebno je dobar za ljude koji su u potrazi za pokrivanjem većih područja njihova tijela. Tetovaža koja pokriva tijelo kao majica bez rukava ili majica sa rukavima, tetovaža cijelih prsa ili cijela leđa su neki dobri primjeri.

Tattoo na guziciTrešnja u cvatu učinkovito će uljepšati pozadinu japanskog stila dizajna tetovaže.

To je jedan od najljepših oblika body arta koji ćete ikada vidjeti. To malo cvijeće koje strši po tijelu iznimno je lijep koamd umjetnosti. Ako se vratimo natrag na voće, dobra ideja za tetovažu je da se trešnje stave u usta ptice. Čak možete vidjeti neke više moderne dizajne koji su bogato crne, tribal pozadine za ljubitelje ovog određenog stila.

Tetovaža trešnje može biti jednostavna ili kompliciranija ako to želite. Ako ipak želite, možete raspravljati više o dizajnu sa svojim provjerenim tattoo umjetnikom. Sve u svemu, tetovaže trešnje su zapravo daleko češće nego što možda mislite. S obzirom na dugu povijest i skrivena značenja za koja se vjeruje da ima ovo voće, lako moguće da će se nakon ovog teksta još koja djevojska odlučiti za tetovažu trešnje.

Tattoo trešnje su većinom manjeg i prekrasnog dizajna pa ju slobodno možete odabrati za svoju prvu tetovažu jer nije potrebno provesti dugo vremena kod tattoo umjetnika da vam izradi tetovažu.

[adsense_id=”1″] Tetovaža zmaj i stablo trešnje

[adsense_id=”2″]