Tetovaža bodljikava žica

[adsense_id=”2″]

Tetovaža bodljikave žiceTetovaža bodljikave žice je dizajn tetovaže koji je prvo došao iz zatvorske kulture, a zatim je usvojen u latino kulturi u južnoj Kaliforniji, kada je dodan modernoj tribal tetovaži i onda ju je mahnito popularizirala Pamela Anderson.

Popularna tetovaža s obje strane i kod muškaraca i žena, posebno za tetovaže koje idu oko ruke. Definicija bodljikave žice je jaka žica sa redovitim razmacima i špicevima koje koristi za sprečavanje prolaza.

Bodljikava žica se koristi za izgradnju jeftine ograde i postavlja se na vrhu zidina koje okružuju i osiguravaju imovinu. Ona je također jedna od glavnih značajka utvrda u ratovima kao žica prepreke.

Osoba ili životinja koja pokušava proći kroz ili preko bodljikave žice će sigurno dobiti ozljede. Bodljikava žica se vrlo jednostavno postavlja i pričvršćivanje nešto kao poput spajalice. To je jednostavno i brzo za besplatno konstruirati od strane čak i nekvalificiranih osoba.

Tetovaža Pamele AndersonTetovaža bodljikave žica najpoznatija je upravo oko ruke. Da li je to zbog tetovaže Pamele Anderson ili na tom mjestu tetovaža bodljikave žice najbolje izgleda, to je ipak sve stvar pojedinca.

U dizajn bodljikave žice možete dodati razne simbole. Kod žene čemo vrlo često vidjeti tetovažu bodljikave žice koja ima dodano ruže ili neki drugi cvijet. Vrlo liep diazjn također izgleda srce omotano bodljikavom žicom. Takvom dizajnu se također mogu dodati krila pa srce izgleda kao da će poletjeti ali ne može jer je vezano bodljikavom žicom.

Realistična tetovaža bodljikave žiceMušakarac koji odabere tetovažu bodljikave žice u velikom broju slučaja dodaje realistične efekte krvi. Taj dizajn prikazuje tetovažu bodljikave žice koja se omata oko nekog dijela tijela i radi rane iz kojih izlazi krv. Takva tetovaža podosta asocira na krunu od trnja koju je nosio Isus Krist.

Drugi podosta mračni dizajni koji se dodaju tetovaži bodljikave žice su lubanje, smrt, đavao ili smrt.

Tetovaža bodljikave žice se može također izraditi tribal stilom, gdje se gubi oštar dizajn ali se dobiva vrlo lijep i originalan dizajn tetovaže.

Najljepše tetovaže[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]