Tetovaža bubamara

[adsense_id=”2″]

 

Tetovaza bubamaraKulture u cijelom svijetu povezuju bubamare s dobrom srećom. Za engleske i francuske poljoprivrednike bubamara ukazuje na dobro vrijeme. U Švedskoj i drugim zemljama bubamara će donijeti sreću u pronalasku svoje istinske ljubavi. Neke azijske kulture vjeruju da bubamara razumije ljudski jezik, te je blagoslovljena od Boga.

U Europi, u srednjem vijeku, insekti su uništavali usjeve, pa su katolički farmeri molili Djevicu Mariju za pomoć. Uskoro su došle bubamare i uništile štetočine i spasile usjeva. Poljoprivrednici su počeli nazivati bubamaru “Gospina buba”. Crvena krila predstavljaju plašt Djevice Marije dok male crne točke predstavljaju njezine radosti i tuge.

TattooBubamara je službena buba u državama Delaware, Massachusetts, New Hampshire, Tennessee i Ohio.

Bubamara koja sleti na osobu donijeti će mu sreću, a ako neka sleti na vas kada ste bolesni, potjerati će vašu bolest.

Ako bubamara sleti na ruku nedavno udane žene, broj točaka na leđima bubamare je broj djece koje će imati.

Bubamara na odjeći znači da ćete uskoro dobiti novi komad odjeće. Broj točka na bubamari također je broj sretnih mjeseci koji vam dolaze.

Folklor pak kaže da ako uhvatite bubamaru u vašem domu, broj točka označava koliko novaca ćete uskoro pronaći.

Sa druge strane ubiti bubamaru naravno donosi nesreću i tugu. Zbog svoje prirodne ljepote teško je i zamisliti da bi to netko uopće i mogao učiniti osim slučajno.

Buba,ara tattooNaravno to su sve predaje i stara vjerovanja. Teško je samo zamisliti da su neke od tih stvari istinite. Zamislite da ste se tek oženili i sleti na vas bubamara sa 10 točka što bi značilo desetero djece. Da mi je samo vidjeti izraz lica novopečene majke :) a o ostalom nećemo ni komentirati.

Tetovaže bubamare su već dugo nevjerojatno popularan dizajn tetovaža. Mnogi se odluče za male, tradicionalne dizajne, možda na gležanj ili rame. Međutim, postoji mnogo kreativnih, netradicionalnih tetovaža bubamara. Na primjer, nije potrebno ograničiti bubamaru na svoja uobičajena crvena krila i crne točke.

Možete se malo poigrati sa bojama i napraviti tetovažu bubamare sa sasvim drugim bojama od realne crne i crvene. Tu su i tetovaže koje prikazuju bubamaru s drugim sretnim simbolima poput potkove ili djeteline sa četiri lista. Neke bubamara tetovaže uključuju tekst ili ime voljene osobe.

Budući da je bubamara tako dobro poznat simbol sreće i bogatstva, bubamara tetovaže su i ostat će popularne tetovaže za još mnogo godina. Ali samo zato što je tetovaža bubamare popularna ne znači da ne može biti jedinstvena. Samo pomoću malo mašte, možete lako doći do dizajna koji ima bitnu razliku od bilo kojeg drugog dizajna tetovaže bubamare.

Seksi tetovaža[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]