Tetovaža cvijet Maćuhica

[adsense_id=”2″]

 

Tetovaža cvijetBudući da cvijet maćuhice često ima tri boje u jednom cvatu, one su simbol Trojstva. Maćuhica se također povezuje s prvom godišnjicom braka. Zaručeni parovi postavljali su vijence od maćuhica oko svojih portreta.

Cvijeće kao dizajni tetovaža i simboli mogu biti daleko više nego samo lijepe slike na lijepim djevojkama. Cvijeće je utjelovljenje prirode i koncizan simbol ciklusa rođenja, života, rađanja, smrti i ponovnog rađanja.

Specifično cvijeće danas predstavlja mnoštvo različitih uvjerenja u različitim kulturama. Na Istoku, lotos cvijet ima ogroman duhovni značaj, kao i ruža na Zapadu. Isto tako, veliki spektar boja prisutna u cvijeću može imati simboličku važnost; bijela boja za čistoću, crvena za strast ili da predstavlja krv Kristovu.

Popularna Maćuhica je dobila naziv “Maćuhica” zbog njezine sposobnosti da liječe ljubavne bolesti. Nosite ovaj cvijet kako biste osigurali ljubav svoje drage osobe.

Maćuhica nije samo ukrasna biljka, ona se također koristi u fitoterapiji.

Tetovaža cvijećaZbog svojih svojstava čišćenja, divlja maćuhica smatra se posebno korisna za dječje kožne probleme (ili više općenito u dermatologiji), kao što su akne ili ekcemi, i kao podrška u liječenju kroničnih lezija mokraćnog sustava.

Tetovaža cvijet maćuhica može se tetovirati kao samo jedan cvijet iako većina tetovaža cvijeta maćuhica u sebi sadrže barem nekoliko cvijetova koji su većinom drugačijih boja pa izgledaju kao lijep buket.

Tetovaže maćuhice mogu se kombinirati i sa drugim simbolima i dizajnima. Tako može izraditi veći dizajn i dodati recimo simbol vašeg horoskopskog znaka, dodati neku životinju, tekst ili ukombinirati maćuhice sa drugim cvijećem i učiniti veći šareni dizajn.

Također lijepa tetovaža cvijeta maćuhice je dizajn u kojem je oko cvijeta isprepleten tribal dizajn crne boje. Ideja za tetovaže maćuhice je stvarno puno, sve ovisi što se vama sviđa kao osobi.

Tetovaže maćuhiceMjesta na kojima tetovirati tetovažu cvijeta maćuhice je isto kao i kod drugih dizajna koji ukljućuje cvijeće.

Mali dizajni lijepo izgledaju na stopalu ili gležnju, na leđima ili trbuhu. Dok veći dizajni ovakvih tetovaža mogu ići na ramena, ruke, noge, veće dijelove leđa, na bok ili trbuh.

Tetovaže maćuhice ne nose neku veliku simboliku ali su zato estetski lijepi dizajni. Sa ovakvom tetovažom budite sigurni da ćete i za 30 godina biti još uvijek in.

Iako se za tetovaže cvijeća većinom odlučuju žene, ponekad se ovakvi dizajni mogu vidjeti i na muškarcu.

Tetovaže cvijeća[adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]