Tetovaža djevica

[adsense_id=”2″]

Tetovaža horoskop djevicaDjevice kao horoskoposki znak su sve osobe rođene između 24. kolovoza i 23. rujna.

Djevica je zemljani znak pod utjecajem Merkura koji daruje djevicama promatrački duh i oštroumnost.

Osobe djevice obožavaju preciznost, imaju vrlo dobru memoriju, jasan pogled na svijet, duboku intuiciju, razvijenu pažnju i nevjerojatnu moć logičkog rasuđivanja i ulaženja direktno u samu bit stvari.

Osnovne smetnje koje se pojavljuju kod djevice su nervoznog i psihičkog karaktera i njima je teško dati pravu dijagnozu.

Znak djevicaOve osobe ponekad pretjeruju s lijekovima, pribjegavaju im pri najmanjoj smetnji, sprečavajući tako svoje obrambene mehanizme da reagiraju.

Rođeni u znaku djevice mogu biti odlični pedagozi, vrlo uspješni na području kemije, medicine, a također mogu biti vrijedni bibliotekari ili arhivski radnici.

Ispunjene duhom žrtvovanja, ove osobe znaju podmetnuti svoja leđa i boriti se za druge, zbog čega prijateljstvo, čak i ono čvrsto može doći u pitanje zbog izrazite sklonosti Djevice prema kritici: jer, kako puno traže od sebe samih, očekuju perfekciju i od svojih prijatelja.

TetoviranjeTetovaže djevice su odlični simboli za tetoviranje na tijelo, ako si djevica ili želite posvetiti tetovažu nekome tko je djevica. Inspirirano znakom i njegovim karakteristika, postoje mnoge različite vrste djevica tetovaže koje osoba može tetovirati. Ovo su samo neki besplatni primjeri za izbor.

Znak djevice je također poznat kao “Djevica”. Dakle, osoba koja je djevica može krenuti sa tom idejom za tetovažu. Možete se odlučiti za sliku mlade žene ili čak Djevice Marije, ili pak možete biti više kreativni pa izabrati jednoroga. Riječ djevica se ne mora odnositi na seks. Umjesto toga, ona se može odnositi na nešto netaknuto, nešto čisto.

Također, razmislite o simbol ili glifu povezanim s znakom djevice. Uvijek si možete tetovirati znak u obliku malog slova “M” na nekom privatnom mjestu poput donje strane zapešća ili iznad gležnja.

Djevica je također znak povezan s određenim cvijeće i drugim biljkama. Razmislite o korištenju jednog od tih kada si razmišljate između tetovaža djevica. Biljni život povezan sa znakom uključuje bršljan, paprat i krizanteme. Uvijek možete birati između skupine tog cvijeća na svoje tijelu ili možete izabrati samo jedan cvijet. Simbol djevice za tetovažu

Element djevice je zemlja pa se možiti korisiti i ovim detaljom za izradu svog dizajna.

Sretni brojevi djevice su 5,9,12,20,24,32 i sretniji dani utorak srijeda i subota. Sumnjam da će si itko tetovirati dane u tjednu ali broj bi možda i mogli iskoristiti kao i npr. svoj datum rođenja.

U današnje vrijeme krize možda brojeve možete iskoristiti prije za igranje lota nego za tetoviranje.

Konačno, tetovaža za koju se odlučite ovisit će o vašem ukusu, dio vašeg tijela koji želite tetoviran i svoje razloge za tetoviranje tetovaže. Samo vi znate što želite i gdje želite, pa razmislite o svim mogućnostima i slijedite vaš osjećaj.

Muška tetovaža djevica[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]