Tetovaža horoskopski znak bik

[adsense_id=”2″]

Tetovaže horoskop bikBik u horoskopu su osobe rođene između 21. travnja i 21. svibnja.

Vladar ovog znaka je Venera. Bik je također zemljani znak. Prema astrologiji, bikovi su obično konzervativni i cijene finije stvari u životu. Oni su vrlo senzualni. Osim toga, oni su više sentimentalni i emotivni zemljani znakovi. Smatraju se odanim prijateljima, bikovi su također poznati po tome da su tvrdoglavi i ljubomorni, te posjeduju izuzetno nasilnu ćud.

U grčkoj mitologiji bog Zeus, je uzeo oblik bika kako bi osvojio svoju ljubavi Europu. Po svoj svojoj simbolici, astrološki, bik je negativan ženski znak. Ipak, personifikacija bika izgleda intenzivno muški.

Tetovaže bikaMnogo različitih dizajna tetovaže bika kombiniraju drevno razumijevanje znaka i suvremene umjetnosti. Bik tetovaže mogu pokazati bika pasivno zavaljenog ili u više aktivnoj formi punog bijesa.

Jedan od većih dizajna bik tetovaže može prikazati bika koji svoje dane provodi nadgledanjem stada. Drugi dizajn može biti bik koji je više umoran od previše druženja i traži samoću. Dakle bik koji sjedi sam i miran na brežuljku.

Sljedeći dizajn može biti ljutiti bik. Prikaz bijesnog bika kakvog ste mogli vidjeti u borbi sa Matadorom.

Osobe bikovi imaju slične osobine kao pravi bikovi, nikada im nemojte biti previše blizu kada su previše gladni, jako bolesni ili previše umorni. Budući da su bikovi uvijek psihički napunjeni njima je rijetko dosadno.

Osim prikaza realne slike bika za svoju tetovažu možete izabrati i horoskopski znak bika koji izgleda kao slovo “O” koje na vrhu ima dva roga.

Bik tetovažaOvakava tetovaža bika može biti vrlo malena i diskretna od pogleda.

Sretni kamen bika je zeleni smaragd pa i njega možete iskoristiti kako bi prikazali svoj horoskopski znak bika. Isto tako smaragd možete ukombinirati u neki veći dizajn.

Sretna boja koja se pripisuje biku je roza koja ja kao ženska boja sigurno neće privući muškarca bika da ju koristi za svoj dizajn. Opet možda ovaj detalje pomogne ženi u izboru svoje tetovaže.

Iako nam u zadnjih nekoliko godina modni dizajneri serviraju sve više muške roza odjeće, još uvijek će barem 90% muškaraca na tu boju odjeće reći, hvala ali ne hvala.

Bikovi su vrlo temperamentne osobe i ako se odluče za tetovažu svog horoskop znaka možemo biti sigurni da će i taj dizajn bika itekako dobro prikazati njihovu osobnost.

Tattoo bik[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]