Tetovaža Kocke

[adsense_id=”2″]

Kockarska tetovažaKockice ili kocke, su poznate numerirane kocke koje smo svi naviknuti koristiti za igranje Yahtzee ili Jamba ili bilo koje druge igre na sreću u kojima slučajni okretanje kocke određuje ishod igre. Igre na sreću i kockanje koje koriste kockice ili slične objekte su uobičajene u mnogim kulturama širom svijeta.

Igre sa kockama, po svojoj prirodi, imaju tendenciju da se oslanjaju više na sreću nego na vještine. Kao dizajn tetovaže kocke su metafora za život. Ponekad u životu, kao u igrama na sreću, više je važno biti sretan nego biti talentiran.

Iako se ponekad naziva “sretan” simbol, ili jedan od onih za dobru sreću, kocke su često sadržane u dizajnu tetovaže koje naglašavaju opasnosti kockanja. Kocke su često predstavljene s drugim porocima, uključujući igraće karte, drogu i alkohol, oružje, utrke konja i žene.

Super tetovažeTetovaže kocke su omiljeni znak za one koji si avanturisti i imaju rizičnu osobnost. Mnogim ljudima, ne postoji ništa u svijetu prilično uzbudljivo kao bacanje para kockica i nestrpljivo čekati da vide ishod njihove sudbine.

Često puta tetovaža kocke ima značajku mnogih simbola i poroka. Igraće karte, djetelina četiri lista, boce alkohola ili potkova su neke od najčešćih stvari postavljene uz kockice.

Kako su tetovaže kocke povezane sa srećom, vašoj tetovaži kocke možete dodati riječ sreća na nekom od mnogih jezika. Sve ovisi o vašoj osobnosti i što vam se sviđa.

Tetovaže kocki mogu se također kombinirati sa licem ljudi i životinja. Možete prikazati nekog muškog ili ženskog lika kako baca kocke ili čak izabrati neku životinju kojoj dodate malo ljudskih osobnosti. To može biti mačka, možda morski pas, što god vam padne na pamet.

Tetovaža kocke može se odraditi na velik broj način i sa velikim brojem boja ukoliko želite šaren dizajn. Tko zna, možda vam tetovaža kockice i donese malo sreće u život.

[adsense_id=”1″] Tetovaže kocke

[adsense_id=”2″]