Tetovaža konjska potkova

[adsense_id=”2″]

 

Tetovaža potkovaJedan od glavnih obilježja tetovaže kroz stoljeća je uvjerenje da one služe kao amajlije i talismani zaštite, da oni mogu odbiti zle duhove i da oni mogu djelovati kao donositelj sreće za nositelja. Potkova je možda jedan od svjetski najpoznatijih simbola sreće.

U mnogim dijelovima Europe i Sjeverne Amerike, potkove su prikovane na vrata staje i kuće, a ovisno o kulturnim i tradicionalnim vjerovanjima područja mogu se ugraditi u bilo gornji ili doljni položaj. Ovisno o tome da li je vaša potkova poluprazna ili do polovice puna, potkova prikovana koja sa “rogovima” završava prema gore je namijenjena da djeluje kao šalica za ulov sreće, ili ako je potkova prikovana rogovima prema dolje, namjera je da se osigura da sva loša sreća bude izlivena iz šalice.

Jedan od očitih prikaza tetovaže potkove je uz kockanje. Uz ovaj stil, kombinira se mješavina simbola koji donose sreću, kao što su djetelina sa četiri lista, ruke koje drže karte sa Royal Flushom, ili čak numerirane kockice. Mnogi od ovih dizajna također znaju imati pin-ap djevojku, bujnog poprsja kako obično leži duž potkove, jedna noga uzdignuta u zrak.

Tetovaže konjske potkoveTakođer možete prikazati pobjedničkog trkaćeg konja uz tetovažu potkove. To obično prikazuje samo glavu i vrat konja. Jedna zanimljiva ideja je da se pokaže konj podignute noge iznad zlatne potkove, okružen vijencem od kamelije, bijelog karanfila ili djeteline (svi simboli sreće).

Tetovaže potkove također mogu biti vrlo jednostavne. One mogu imati značajke starih vremena i prikazati potkovu kao taman metal, ili one mogu biti više moderne i zamršene, pa čak pokazuju podebljani keltski čvor.

Kada koristite tetovaže potkove, dobro je znati da okrenuta prema gore donosi sreću a okrenuta prema dolje odbija loše stvari.

Da li pokušavate donijeti sami malo dodatne sreće ili pokušavate zaštititi sebe od nesreće, tetovaža potkove može biti upravo ono što tražite.

Dizajn koji jednako dobro izgleda kada je izrađen u boji ili jednobojan. Odlično izgleda i na muškarcu ali i ženi.

[adsense_id=”1″] Tetovaza potkova
[adsense_id=”3″]