Tetovaža krila anđela

[adsense_id=”2″]

 

TetovažaKrila se često smatraju prepoznatljivim simbolom anđela i simbolom božanske ljepote i nevinosti. Tetovaže krila anđela često se izražavaju kao simbol duhovnosti. Tetovaže krila anđela ne moraju osobito biti vezani na vjerske teme, jer krila anđela mogu imati značenje koje je osobne prirode pojedincu koji je nosi. Na primjer, krila su simbol leta i mogu predstavljati slobodu i težnju. Krila anđela mogu simbolizirati dijete i to bi mogao biti element razigranosti i nevinosti na dizajnu tetovaže. Gledajući par krila pobuđuje osjećaje veličanstvenog mira i harmonije.

Anđeli se smatraju kao glasnici, čuvari, prenositelji poruka i osiguravaju elemente duhovne emocije. S anđelima u vidu, krila anđela mogu prikazati zaštitu, moć, velikodušnost, čistoću, ljubav, mudrost, smjernice i inteligenciju. Umjetnici drevnog Egipta su koristili krila anđela kao simbol moći i veličanstva.

Postoji nekoliko mogućnosti kako možete u svoju tetovažu ukombinirati dizajn krila anđela. Krila anđela mogu se vidjeti na srcu, aureoli, životinjama, slovima, cvijeću, križu, i figurama poput kerubina i serafina. Krila anđela može biti priključena na sve što želite.

Popularan dizajn je spomen tetovaža s anđeoskim krilima a u prilogu inicijale ili ime voljene osobe. Orikaz nebeskih krila s imenom izgubljene voljene osobe pokazuje da je osoba koja je umrla sada među anđelima ili je vaš osobni anđeo čuvar.

Par krila anđela na lopatici leđa koje izgledaju kao da su se krila zapravo udružila s leđima je vrlo brzo postao vrlo popularan dizajn. Slavne osobe poput Kelly Osbourne i Nicole Richie su dio ovog trenda tetoviranja krila anđela na lopatice. Krila su dovoljno svestrana i možete ih primijeniti bilo gdje na tijelu, kao što su ruka, gležanj, ramena, donji dio leđa ili bilo gdje drugdje.

Zenske tetovazeNije neobično vidjeti krila anđela u raznim bojama. Iako je bijela krila simboliziraju čistoću i standardna su boja, ne zaboravite da je vaša tetovaža odraz onoga tko ste i slobodno odaberite boju koju želite i volite. Crna krila simboliziraju opasnost i mogu predstavljati palog anđela koji su popularni među gotičkim zajednicama. Boja ili čak različite boje vaših krila daju element ljepote i osobnog istančanog ukusa.

Podosta često u zadnje vrijeme mogu se primjetiti tetovaže krila anđela preko cijelih leđa. Ovakve tetovaže izgledaju kao da imate prava krila na leđima. Poruka ovakve tetovaže je sigurno da želite sebe prikazati anđelom ili palim anđelom.

Tetovaža krila anđela danas je vrlo poluparna tetovaža kod žena i kod muškaraca. Sama ideja ovakve tetovaže je vrlo posebna i mistična i budite sigurni da sa ovakvom tetovažom sigurno nećete proći ljeti neopaženo na plaži.

Tetovaža krila[adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]