Tetovaža majmun

[adsense_id=”2″]

 

Tetovaža majmunaDuhoviti, inteligentni, vjerni i razigrani, to je karakter majmuna.

Zazire od promjene, ali se prilagodio tokom vremena, nestašan majmun je pronašao svoj put u vjeri, folkloru, mitovima i astrologiji. Kao dizajn tetovaže možete ga vidjeti kako skače preko raznih dijelova anatomije, ponekad i kao kineski Kanji. U kineskom horoskopu, majmun je super brz i multi talentiran, ali ima tendenciju da bude oportunist. Previše siguran u sebe.

Hanuman je hinduistički bog majmun, neki vjeruju da je reinkarnacija Shive, hinduskog Boga. U tom aspektu on je heroj i posvećen pravdi. Grom, vjetar i sunce su povezani s Hanumanom.

U drevnom Japanu majmun je glasnik bogova. Majmun je simbol skladnog braka, plodnosti i sigurnog poroda, kao i zaštitnik protiv bolesti i demona.

Poznata legenda govori o majmunu koji je pratio redovnika na njegovom povijesnom putovanju od Indije do Kine noseći sveta budistička učenja.

Tetovaže gorileBuda je izabrao majmuna kao najbolji suputnika kojeg je redovnik mogao imati – bio je pametan i hrabar i sposoban zaštititi monaha od demona i zlih duhova duž putovanja.

Maje u Meksiku i Gvatemali slavili su majmuna kao zaštitnika umjetnosti, te je bio simbol znanja i proročanstva. Drevni Asteci povezivali su majmuna sa suncem.

U istočnoj Africi, svahili mit govori o divljim životinjama koje su krenule jedni protiv drugih u borbi za opstanak. U tim mitovima, vještine i sposobnosti pametnog majmuna se pokazalo kao moral i pouka za ljude. Kad majmun susreće morskog psa na rubu oceana, prevrtljiv morski pas zatražio je majmuna za njegovo srce, tako da kralj morskih pasa može biti izliječen od fatalne bolesti. Majmun je zhvaljujući svojoj inteligenciji odbio ponudu i otišao na stablo.

Tetovaža majmun može biti veliki izraz osobnosti, ili jednostavno način da se prikaže Vaša fascinaciju s tim časnim primatom.

Majmun tetovažaMnoge majmun tetovaže koriste za svoje dizajne ilustracije ove životinje. Oni mogu biti slatki, futuristički ili čak stil karikature koja prikazuje majmuna u različitim pozama.

Neke tetovaže majmuna pokazuju šarmantno malo stvorenje s malom okruglom glavom i zdepastim značajkama, drugi će ga pokazati s dugim udovima, ušima, rukama ili ramenima.

Oni mogu prikazani u dizajnu kako se ljuljaju na grani, ili rade stvari povezane manje sa životinjama a više s ljudima, kao čitanje, igranje video igara ili ples u suknji.

Poneki dizajni će imati značajke majmuna pomiješane s strojem. Majmun može imati vanjski robotski izgled, može biti obučen u svemirsko odijelo ravno iz 1950-ih, ili čak biti prikazani kako leti u letećem tanjuru.

Majmun tetovaže su odlične jer ovo stvorenje sa svojim ljudskim izgledom i šašavom osobnosti, olakšava stavljanje u različite dizajne. Da ne spominjem da su tetovaže majmuna veliki znak za nekoga s divljom, pametnom i totalno dragom osobnošću.

Tetovaža majmun može biti malen ali i velik dizajn koji se može smjestiti na velik dio tijela. Tetovaže majmuna su još jedne od uniseks tetovaža koje možemo vidjeti tetovirane na muškarcu i ženi.

Tetovaže majmuni[adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]