Tetovaža muzička nota

[adsense_id=”2″]

 

Tetovaže noteGlazba proizvodi užitak bez koje ljudska priroda jednostavno ne može”, rekao je Konfucije, drevni kineski filozof. William Shakespeare uspio je to reći u manje riječi. “Ako je glazba hrana ljubavi, sviraj”.

Sam prizor glazbenih simbola je dovoljno da stavi osobu u to ugodno raspoloženje o kojem Konfucije govori, što možda objašnjava zašto se ljudi odlučuju za tetoviranje glazbenih motiva u svoje dizajne tetovaža. Najprepoznatljivijih znakovi u glazbenom području su muzički ključ i muzičke note.

“Ključ” je prvi znak na koji nailazimo na listi glazbe. On je superponiran preko pet redaka crta, i njegova je svrha ukazati na pisane bilješke. Poznat i kao “soprano ključ” izgleda kao grandiozno slovo “S”, ali njegova kritična komponenta je rotor. linija koja prolazi kroz taj rotor je identificirana kao G, zbog čega se također zove G-ključ. U ranijim vremenima, bio je poznat kao “violina muzički ključ”, jer je označavao visoke ili najviše dijelove glasa.

Tetovaža muzikaGlazbena “valuta” je nota, koji ima tri različita dijela. Zaobljena glava je bilo bijele boje (otvorena), ili crne boje (zatvorena). Osim cijele note ili dvostruke cijele note, note dolaze sa okomitom crtom i zastavom za označavanje svoje (kraće) vremenske vrijednosti.

Povijesno gledano, sve note u početku su bile jednobojne, crne. Ali pošto je knjievnicima ponekad kapala tinta dok su pisali, pronađeno je rješenje da se koristi manje tinte, a najbolji način za to je izvući note u obrisu. Nakon toga nastala je bijela nota.

Tetovaža muzička nota je tetovaža kojim estetske ljepote može imati i značenje za osobu koja ju nosi. Na primjer možete si tetovirati note neke određene pjesme koja za vas ima neku simboliku.

Tetovaže note mogu se kombinirati i sa drugim dizajnima poput glazbeni instrumenti, životinje, slova ili čak tekst. Tetovaža nota

Muzičke note nemaju neku tešku simboliku pa se jednostavno mogu kombinirati sa svakakvim drugim simbolima i tako možete postići vrlo lijep i originalan dizajn.

Tetovaže muzičke note se ne dijele na muške ili ženske tetovaže, one su zapravo uniseks tetovaže koju ćete lako vidjeti na ženi ali i na muškarcu.

Odabir mjesta za tetoviranje na tijelu je također vrlo velik a ovisi o tome koliko veliku tetovažu želite. Manji dizajni tetovaže note mogu se tetovirati na ruci, zglobu, nozi, iza uha… dok će veći dizajni biti na leđima, boku ili čak omotane oko gornjeg dijela tijela.

Osobno su mi ovakav tip tetovaža vrlo lijepe, jedinistvene i podosta drugačije ideje od standardnih tetovaža koje isto naravno imaju svoje kvalitete.

Tetovaže glazba[adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]