Tetovaža na nozi

[adsense_id=”2″]

Tetovaža nogeTetovaže na nozi mogu izgledati vrlo upečatljivo jer noga pruža lijepo mjesto za tetoviranje tetovaže. S druge strane, tetovaže stopala su vrlo rijetke i stoga vrsta nazovimo ih egzotičnih tetovaža. Nema sumnje da tetovaža na nozi koja izvire iz seksi cipele može biti vrlo atraktivna.

Najpopularnije tetovaže na stopalu su dizajni su cvijet tetovaže, tetovaže slova i tetovaže zvijezda.

Postoji nekoliko dobrih razloga zašto su tetovaže na nozi rjeđe od drugih tetovaža, koji su pročitajte u nastavku.

Za početak, tetovaže na stopalu i ali i recimo tetovaže na ruci imaju tendenciju da su više bolne nego tetovaže koje se tetoviraju na druga mjesta na tijelu.

Opće pravilo je ako je tetovaža je točno iznad kosti, tetoviranje će boljeti više. Ako je na mesnatom dijelu vašeg tijela, tetoviranje će boljeti mnogo manje. Zato su ramena ili nadlaktica bolje mjesto za prve tetovaže, ako ste se malo zabrinuti o boli i ne znate što možete očekivati​​.

Tetovaža nogeTu je i veća učestalost migracije tinte s tetovaže na nozi. To znači da će tinta vjerojatno  kroz malo duže vrijeme, krenuti nestajati boja sa vašeg tattoo dizajna. To se događa sa tetovažama na bilo kojem dijelu tijela ali to najviše na tetovaži stopala. Ako se odlučite za tetovažu noge, budite spremni vratiti se ponovno na popravak tetoviranja ako bude trebalo.

Zatim tu je pitanje liječenja tj. zarastanje tetovaže. Nova tetovaža se ne smije trljati po odjeći dok se liječi, što obično traje dva do tri tjedna. Za većinu tetovaža, to je prilično jednostavna stvar, ali ne za tetovaže noge i tetovaže stopala. Uglavnom, ovisno o plasmanu vaše nove tetovaže, to može značiti da ne možete nositi cipele ili čarape za cijelo vrijeme zarastanja rane vaše tetovaže.

Ovdje su neki savjeti za njegu tetovaže stopala za kraće razdoblje liječenja:

– Nosite japanke ili druge otvorene cipele tijekom procesa ozdravljenja, tako cipela neće trljati tetovažu.

– Najbolje vrijeme za tetoviranje tetovaže na nozi je ljeto,  moglo bi vam biti malo hladno bez cipela po zimi.Tetovaže na nozi

– Zavrnite svoje hlače ako dodiruju vašu tetovažu

– Držite tetovažu podalje od sunca.

– Držite noge čistima, redovito stopala perite s toplom vodom i blagim sapunom. Kada ih brišete budite nježni s ručnikom, nemojte trljati.

– Držite vlažnom vašu tetovažu primjenom dobrih masti. Nemojte ju previše mastiti jer će boje nestati.

– Nikada nemojte trljati tetovažu.

– Nemojte plivati u slanom moru ​​dok ne prođe proces ozdravljenja.

– Imajte na umu da hodanje može biti teško prvih nekoliko dana zbog boli noge. Ako je moguće uzmite koji dan slobodan od posla ili teškog rada.

Tetovaže stopala– Pronađite tattoo umjetnika koji ima iskustva za tetoviranje tetovaže na nozi.

Hodati bos okolo može dovesti do još jednog problema vezanih uz tetovaže stopala a to su infekcije. Noge, kao što svi znamo, su teže za držati čistima od ostalih dijelova tijela. Iako je prilično rijetko da se dobije infekcija od profesionalne i kvalitetne tetovaže, kod tetovaže na stopalu to se čini malo više vjerojatnim.

Dakle, loše strane tetovaže stopala su:

– Tetovaže na stopalu su više bolne za tetoviranje.

– One se lakše “zamute” s vremenom nego tetovaže na drugim mjestima, posebno velika područja s puno boje.

Tetovaže na stopalu– Proces ozdravljenja ide sporije.

– Postoji veća vjerojatnost od infekcije.

– Nije preporučeno da dijabetičari dobiju tetovaže ispod struka, to može utjecati na cirkulaciju krvi.

A pozitivne strane tetovaže na stopalu:

– Tetovaže na stopalu se lako mogu sakriti u slučaju da radite na mjestu gdje tetovaže nisu prihvaćene.

Tetovaža na stopalu izgleda vrlo lijepo i upečatljivo.

Nazovimo je sreća u nesreći je što se za tetoviranje tetovaže pretežno odluče žene a svima je poznato da žene imaju podosta veći prag podnošenja boli nego što je to kod muškaraca. Realno tetovaže na nozi i puno ljepše i više izazovno izgledaju kod žene nego kod muškarca.

Tetoviranje na nozi [adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]