Tetovaža na ramenu

[adsense_id=”2″]

 

Tetovaža ramena

Kada krenete razmišljati o tetovaži, trebali biste imati na umu oblik područja na koje ćete se tetovirati. Ako za svoju iduću tetovažu razmišljati o tetovaži na ramenu, razmotrite oblik ramena: zakrivljen i okrugao.Tetovaža koju ćete tetovirati bi trebala biti simetrična sa ramenom, tako da bih svakako preporučio neki zakrivljen ili kružni dizajn. Naravno svaki dobar tattoo umjetnik bi trebao biti u mogućnosti da vam objasni to i preporuči neki prikladan dizajn.

Također razmislite o veličini tetovaže: veći dizajn, više detalja mogu biti uključeni. Međutim, ako se vaša tetovaža na ramenu proteže još na vrat ili po ruci prema dolje, također ćete morati biti sigurni da će dizajn moći cijeli stati na tu površinu tijela.

Što se tiče dizajna, nema ograničenja za ono što želite dodati svoje tijelo. Prije odlaska na tetoviranje bilo bi dobro da imate neku ideju na umu što zapravo želite. Želite portret? Slova? Tribal? Tradicionalne japanske? Tetovaže u boji? Crne tetovaže?

Tetovaža na ramenu

Nemojte slušati što netko drugi kaže ili što se drugim ljudima više sviđa sviđa. Neki ljudi ne vole tetovaže u boji, neke vole samo tetovaže u boji. Neki ljudi ne vole tribal, drugi vole tribal tetovaže. Koga zapravo briga što netko drugi kaže? Tetovaža ide na vaše tijelo zauvijek, zato izaberite ono što se vama sviđa.

Pokažite tattoo umjetniku neke slike o tome što vam se sviđa i što vam se ne sviđa. Vidite ako on može uključiti različite aspekte dizajna u jednu tetovažu. Oni mogu biti u stanju izvući nešto za vas na bazi vaše ideje i onda vi još možete napraviti neke promjene po potrebi.

Svakako unaprijed razgovarajte sa umjetnikom o dizajnu, veličini, mjestu za tetoviranje,koliko će vremena trajati tetoviranje i naravno cijena tetovaže. I kakav god dizajn tetovaže izaberete, budite sigurni da je to ono što stvarno želite.

Tetovaže ramena

Tribal tetovaže ramena su možda najpopularnije tetovaže na ramenu, dobra stvar kod tribal tetovaže ramena je da ju možete sakriti kada nosite majicu, to nije tako vidljivo kao tribal tetovaža cijele ruke.

Upravo tribal tetovaže na ramenu su tetovaže koje najčešće viđamo kod muškaraca. Još je tu podosta dizajna koji koriste muškarci za tetoviranje na rame kao što su npr. križ, zmaj i sl. Ali tribal tetovaže su nekako najviše zastupljene.

Sa druge strane žene vole tetovaže ramena jer su one seksi i dodaju još više senzualnosti. Dizajni tetovaže na ramenu kod žena su najčešće ruže i ostalo cvijeće, zvijezde, kanji simbole ili neke egzotične slike.

Isto tako za oba spola vrlo lijepo izgledaju dizajni tetovaže na ramenu kao što su golubica, spomen tetovaže, portreti, nautička zvijezda, bio mehaničke tetovaže itd.

Tribal tetovaža na ramenu[adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]