Tetovaža očiju Bude

[adsense_id=”2″] Tetovaže oči Bude

Na gotovo svim budističkim svetištima, posebno u Nepalu, divovski par očiju gleda iz sve četiri strane glavne kule, gledajući u svim smjerovima. To su Budine oči, ili oči mudrosti, i oni simboliziraju Budino sveznanje.

One su tu da nas podsjete da se kultivira suosjećanje prema svim živim bićima i da se bude pažljiv u svemu što radimo. Za nepalce, Budine oči simboliziraju njihov narod.

Grafika ne uključuje nos, ali umjesto nalazi se krivulja s silaznim repom, slično kao upitnik, što je zapravo Nepalski znak za broj 1. To stoji za “ne-dvojnost”, pravu prirodu stvarnosti, ali i podsjetnik da jedan siguran način za postizanje “mokša” (slobode) je kroz Budino učenje.

Iznad i između Budinih očiju je i manje “treće oko”, što upućuje na veliku mudrost Bude.

Tetovaža Budinih očiju Tetovaža Budine oči je odgovornost koju ne treba uzeti olako. Tetovaža Budine oči će privući pozornost, jer to nije samo grafički lijepo, već zato što te oči kao da bulje u vas. Ljudi ne vole da ih se pomno gleda. No, u tome leži bit Budina buljenja, to je pogled odvojenosti.

Budine Oči prikazuju pravu ljubav. Prava ljubav nema nikakve veze s nastupom ili drugim prolaznim prikazima koje projektira ljudski ego. Budine oči ne otkrivaju ni najmanji nagovještaj osobnih ambicija ili posjedovanja. Oči su jednostavno svjedok. One ne reagiraju na ono što vide. One omogućuju. Uđite u te oči, i iskusite golem prostor slobodan od svih presude. To je zato što Budine oči vide Budinu prirodu u svima. S velikim suosjećanjem, oči gledaju i čekaju da svatko probudi svoju pravu prirodu. Tetovaže mudrosti

Snaga i suosjećanje koje možemo vidjeti u Budinim očima su proizvod duhovne promjene ili zamjene osobnog s univerzalnim. Uz veću perspektivu, vidimo istinu iza privida i instinktivno znamo kako se ponašati, što uključuje imperativ kako bi se pomoglo i naučilo druge.

Tetovaža Budine oči je estetski lijepa tetovaža koja nije ograničena vremenom i sigurno vam nikada neće dosaditi. Dizajni tetovaže Budine oči najljepše izgledaju kada se tetoviraju na leđima jer onda taj dizajn drugima izgleda kao da ga promatra par očiju. Naravno to nije nikakav uvjet, takav dizajn možete tetovirati i na bilo koji drugi dio tijela.

Ovakav dizajn jednako lijepo izgleda kada se tetovira samo crne boje ali lijepo izgledaju i kada su izrađene šarenih boja.

Tetovaža mudrosti [adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]