Tetovaža Pantera

[adsense_id=”2″]

Tetovaza pantera Tetovaže pantere su uvijek bili popularne među ljubiteljima tetovaža zbog svoje jedinstvene simboličke kvalitete i snažne izjave.

Velika agresivna mačka, pantera ima mnogo aspekata koje sadrže spletke i misterije. Iako tetovaža pantera je najčešće slika cijelog tijela, neki ljudi ipak izaberu detaljan crtež glave pantere ili njihove kandže.

Oni koji se odluče za tetovaže životinja očito se odluče za životinju koja predstavlja njihov ​​unutarnji karakter. Oni žele pokazati svoju jedinstvenost kroz simboliku i osobine životinje.

Crne pantere nisu zapravo jedna specifična vrsta mačka, nego grupa mačka koje imaju genetski potencijal da se rode crne. Obično kada netko kaže “Crna pantera”, on se odnosi na crnog jaguara, leoparda ili čak pumu.

Postoje mnoge stvari koje može simbolizirati panter tetovaža i tu je razlika ako tetovažu nose muškarac ili žena:

– Povjerenje
Panter tetovaze– Hrabrost
– Sloboda
– Ljepota
– Jaki branitelj
– Vođa
– Snaga
– Majčinstvo
– Ženstvenost

Pantere su također korištene u mitologiji cijelom svijetu:

U Grčkoj, pantera je simbol božanstva Dioniza, boga vina, kazališta i ekstaze. On je utjelovljenje samo-oslobođenja, sposobnost da sebe oslobodi.

Kod pogana zastupljuju majčinstvo, ženstvenost i moć.
Pantere su također opsežno korištene u Srednjoj i Južnoj američkoj mitologiji od strane Azteka i Maja.
Crna pantera je korišten kao simbol Isusa Krista u ranom srednjem vijeku.

Tetovaža pantera Asteci su vjerovali da su pantere obitelj njihovih šamana, koji su vjerovali da su imali moć da putuju kroz kraljevstvo stvarnosti i duhovnog svijeta.

U Kini, pantera prikazuje element vode i feminizma.

Crna pantera je korišten i kao simbol Isusa Krista u ranom srednjem vijeku.

Za pantere se zna da vole i da su nježne sa svojim mladuncima, ali žestoke kada je riječ o obrani svoje obitelji. To čini tetovažu pantere savršen izbor za žene: one predstavljaju hrabru i atraktivnu ženu koja je zaštitna prema njezinim najmilijim.

Žene mogu izabrati ovu snažnu, senzualnu životinju da simbolizira divljaštvo i moć.

Panter tetovaža za ženu se gleda kao simbol zaštite, ili čak i kao simbol ponovnog rođenja i ljepote. Žene mogu izabrati ovaj dizajn i da simbolizira nove početke.

Tetovaže pantere

Iako je tetovaža crne pantere više popularna kod muškaraca, sve više i više žena uzimaju za tetoviranje dizajn pantere, jer one simboliziraju povjerenje, zaštitu, slobodu, ljepotu i osobnost osobe s divljom stranom.

Muškarci mogu izabrati tetovažu pantere za simboliku snage i moći. Oni se često odluče pokazati vodstvo, misteriju, slobodu i hrabrost. Muškarci će često odabrati dizajn koji je smješten na velikom mišiću, kao što su biceps ili leđa. Njihov bijes čini ih velikim simbolom snage i samopouzdanja muškosti.

Muškarci se obično odluče za agresivni dizajn pantere u odnosu na više mirne koje su često izbor kod žena.

Postoji bezbroj stilova i dizajna tetovaže pantere. Dizajn pantere u prirodnoj podlozi poput vodopada predstavlja smirenost (voda) i moć (pantera). Ove vrste dizajna prikazaju mačku u svojim prepoznatljivim prirodnim staništima. Također možete imati bambus u dizajnu tetovaže za zastupanje staništa životinje.

Dizajn tetovaže sa prikazom pantere s glavom u vodi bi predstavljao glad i njegove karakteristike opakog predatora. Ovaj dizajn ukazuje na to da je osoba zanimljiva i jedinstvena, dok u isto vrijeme strastvena, žudi za pozornošću i izaziva poštovanje od drugih. Osim toga, također možete ići za dizajn tetovaže čeljusti, što predstavlja oštar karakter vrlo opasnog protivnika.

Tribal dizajn može napraviti snažan utjecaj i biti vrlo atraktivna. To čini izgled dizajn vrlo zanimljivim zbog mješavine boja koje su povezane s plemenskim uzorcima.

Ženska tetovaža crna pantera [adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]