Tetovaža pingvin

[adsense_id=”2″]

Tetovaža pingvinaZa neke, pingvin može predstavljati redovnicu. To je ptica u smokingu ili konobar. Čini se da ima besprijekorno dobre manire koje idu zajedno sa njegovim dobrim i dotjeranim izgledom. Pingvin je kao James Bond u ptičjem svijetu. Pingvin je česta pojava u Hollywoodu, oni su junaci animiranog filma, dokumentarnog filma pa čak i običnih filmova.

Uzimanjem tetovaže pingvina, vi zapravo dajete izjavu o vašoj sposobnosti da se prilagodite različitim okruženjima. Pingvin ima sposobnost kretanja hodajući ili skokovima po trbuhu prelaziti led ali i vodene površine.  Neki kažu da to predstavlja vezu između fizičkog i duhovnog. Na samom kraju pingvin odražava stav zaigranosti ali i dobrog roditelja.

Sigurno najpoznatiji današnji simbol pingvina je Tux od Linux operativnih sustava. Tux je malen pingvin koji je postao poznat simbol moderne tehnologije.

Iako većina tetovaža nosi neka značenja, pingvin tetovaže su rijetka iznimka. Umjesto da budu duboke i smislene, tetovaže pingvina su jednostavno zabavne i malo kapriciozan komad umjetnosti na koži.

Pingvin tetovažaVećina tetovaža pingvina su rađene u crtanom stilu. Ove ptice se često vidi kao drage, pa čak i slatke male životinje. Te kvalitete redovito su prikazane bilo svojim izgledom ili s dodanim simbolima. Na primjer, pingvin može imati izuzetno velike oči koje nose slatki izraz, može imati vrlo splasnuto tijelo i izgleda kao da šeta naokolo. Kao dodatni simbol pingvinu se može dodati buket cvijeća, kapa ili šal omotan ležerno oko vrata.

Tetovaže pingvina crtanim stilom ne moraju uvijek biti slatke. Poneka pingvin tetovaža ima značajke ovog stvorenja u akciji, pingvin surfa i jaše valove u ledenoj vodi a pored njega je polarni medvjed.

Tetovaža pingvina može prikazati i malo drugačiji izgled. Jedna ideja je da se prikaže osnovni obris ptice, duguljast oblik, pokaže kljun, peraja i dio leđa. Također možete stvoriti više moderan stil i koristiti jasne, kružne linije za definiranje tijela, i više nijanse žive plave, crne i sive kako bi dali više dimenzionalni efekt. Također možete stvoriti pingvina robota, koji bi mogao imati različite boje za metalni izgled, naoružan pištoljem, raketama ili čak laseri koji izlaze iz očiju.

Tetovaže pingvina su prilično rijetki. To je pomalo iznenađujuće jer unatoč činjenici da oni ne predstavljaju neki duboki smisao oni su i nedvojbeno vrlo atraktivni, šarmantni i lijepi.

[adsense_id=”1″] Tetovaže za žene

[adsense_id=”2″]