Tetovaža pištolj

[adsense_id=”2″]

Tetovaža pištoljPištolji ne ubijaju ljude… (ostatak citata je svima vjerujem poznat) i to čak i može biti istina kada je oružje u pitanju u obliku tetovaže jer simbolika je nepogrešivo smrtonosan. On je napunjen i smrtonosan. Snaga, nasilje i određena osobnost su poruke zbog kojih će vam se nakostriješiti kosa kada pogledate dobro odrađenu tetovažu pištolja.

Sigmund Freud, otac psihijatrije, imao je drugu ideju o pištolju, najbolje ju je objasnio u poznatom citat glumice iz starijih vremena, Mae West: “Je li vam to pištolj u džepu ili vam je samo drago da smo se susreli?”

Freud je vjerovao da oružje i oruđe svih vrsta su korišteni kao simboli za falus (penis). Objekti kao bodež, sablja, puška, čak i vlak, nisu samo dugi i tvrdi, nego je svaki bio vrlo moćan.

Analiza snova i dalje vidi pištolj kao način podsvjesnog uma da izrazi agresivnu seksualnost. Seksualna veza sa pištoljem očita je u izboru lokacije mnogih tetovaža, pozicionirani da se pojavljuju kao da ih nosimo u pojasu, usmjeren prema genitalijama, kod muškarca ili žene.

Tetovaža pištoljaNa oba kuka je još jedna popularna lokacija za dva pištolja a lopatice su česti izbor za tetovaže puške i strojnice.

Pištolj iz kojeg se dimi je obično teški dokaz krivnje, ali kada se tetovira na koži, nosi značajku ponosa. Ponekad novi ponosni otac dečka izabire pištolj tetovažu kako bi proslavio rođenje sina. Npr. revolver iz kojeg je proklijao buket cvijeća ili baloni.

Iako je tetovaža pištolja uglavnom muški izbor, sve više žena odabire dizajn pištolja kao izjavu o vlastitoj slobodi i neovisnosti ili kao podsjetnik na vlastitu kompleksnu osobnost. Kao simbol snage i sigurnosti, pištolj tetovaže služe kao talisman za zaštitu. Pop pjevačica Rihanna upravo tim riječima objašnjava svoju tetovažu pištolja. Nakon dugih rasprava s njezinim tattoo umjetnikom, odabrala je maleni pištolj ugraviran preko svojeg prsnog koša, na obje strane.

Tetovaze oruzjeTetovaže metka su prirodni dodatak tetovaži pištolja ili puške. Možemo vidjeti pojas metka oko ruku, brze vožnje metka i metak kao cvjetni motiv oko pištolja. Tetovaže metka imaju vrlo šokantan i realan prikaz kada su vješto izrađeni kao krvava rana od metka.

Zanimljivost kada smo već kod tetovaže metka su magične Tajlandske tetovaže (Sak-Yant), koje kada se tetoviraju s odgovarajućim ritualom, kaže se da su dovoljno snažni da zaustave metak. Nije iznenađujuće da su to omiljene tetovaže mladih tajlandskih vojnika. Za tetovaže Iban lovaca na glave u Borneu se također mislilo da djeluju kao talisman, one su dovoljno snažne da skrenu metak ili služe da uzrokuj da metak namijenjen za svoj cilj promaši.

Najljepše tetovažeIako je sasvim uobičajeno vidjeti tetovaže modernog oružja, sačmarice, pa čak i strojnice, vrlo jedinstven dizajn može biti da koristite više starinsko oružje. Na primjer, duga cijev Colt revolver iz 1800 može napraviti zanimljiv izbor. Uz ovaj izbor pištolja, možete proširiti svoj dizajn dodavanjem dragulja i drva na kundak.

Neke tetovaže pištolja pokazuju pištolj u akciji. Vatra koja izlazi nakon pucanja iz cijevi, metak može letjeti iz cijevi i buši kožu kao piercing. Odrađena u boji ova tetovaža će izgledati fenomenalno.

Manje uobičajene ali jednako zanimljive su tetovaže oružja s motivima ljudi. Tako možemo vidjeti sliku lovca ili gangstera kako maše s oružjem. Drugi primjer bi bio dama koja nježno polira pištolj, ili prekrasna djevojka koja pritišće srebrnu cijev revolvera na svoje svijetle crvene punašne usne.

Tetovaže pištolja ili općenito tetovaže oružja su tetovaže koje nositelju daju određenu snagu i agresivnost, ovo sigurno nisu tetovaže nekoga tko poziva u pomoć.

[adsense_id=”1″] Tetovaza puske

[adsense_id=”2″]