Tetovaža tigar

[adsense_id=”2″]

Tetovaže tigra slikeTigar je moćan simbol diljem Azije u mnogim kulturama i dugo se koristi za autohtono tetoviranje u Indiji, Burmi, Tajlandu, Kambodži, Indoneziji, Maleziji, Kini i Japanu. Tigrovi su povezani s moći, bijesom, strasti i senzualnosti, ljepotom, brzinom, okrutnošću i bijesom. Pojava tigra u snu može signalizirati da se u vama budi nova moć ili strast.

U Aziji je tigar povezan sa snagom i moči kraljeva, sličan položaj kao lav na Bliskom istoku i Europi.

Korejci zovu tigra ‘kralj životinja’. U hinduizmu bog Shiva, u svom aspektu razarača, prikazan je kako nosi kožu tigra i jaše tigra. Tigar se općenito doživljava kao simbol moći i snage, ali i razaranja i nasilja. Tigar može biti simbol i života i smrta, zla ili razorne moći. U Kini, slike tigra se koriste kao privjesci za obranu od zla. Kameniti tigrovi su zaštitari i čuvari izvan zgrade i u kući. U vrijeme dinastije Chou, slike tigrova su visjele u sobi trudnice kako bi zaštitili nerođeno dijete. U nekim područjima se mislilo da tigrovi kažnjavaju grešnike, u ime vrhovnog bića, tako da ih napadaju.

Tattoo slikeMnoge tetovaže tigra se izrađuju na realan način, oni često izgledaju kao da su izvučeni dok promatraju životinje i žive u svom prirodnom staništu. Tigrovi mogu biti visoko stilizirani, njihov oblik je dug i fluidan. Oni se također mogu pojaviti u nekoliko različitih stavova, šetajući, kako leže na suncu, a mogu čak i povremeno biti prikazani na više miran način, kako sjedi ispod drveta dok liže svoje velike šape.

Tigar tetovaža može prikazati zvijer u prirodi. Ne samo da možete napraviti portret tigra u divljini, možete koristiti i jedinstvene oznake za kombiniranje sa njim. Također možete prikazati tigra u šetnji po tami noćnog neba ili svjetline od jakog sunca.

Slika tetovaža tigarTakođer možete odabrati jedan od mnogih azijskih simbola za svoju tetovažu tigra. U kineskoj astrologiji, tigar je treći znak zodijaka, a može se vidjeti u mnogo različitih dizajna. Možete korisiti besplatan primjer izravno iz umjetnosti tigra kojeg možete vidjeti tijekom kineske Nove godine. Ovaj tigar se često prikazuje s divljim izrazom, velike oči u okrugloj glavi, s razjapljenim istaknutim zubima u ustima. Ovaj dizajn se može obaviti u različitim podebljanim bojama, ali se vidi najčešće u svijetlo crvenoj boji.

Drugi primjer bi bilo da koristite jedan od mnogih hinduskih bogova koji jašu izuzetno velikog tigra. Nova dobra opcija je koristiti tigra uz zmaja ili yin yang simbol. Oba simboli moći koji imaju tendenciju da pokažu snagu i neba i zemlje.

Vaša tetovaža tigar može biti simbol vlastite strasti, ili jednostavno znak poštovanja za ovo visoko štovano stvorenje. Bilo kako bilo, naći ćete da ovaj dizajn čini snažnu izjavu o tome tko ste.

Kako god gledala na tigra kao simbol ili samo estetska ljepota, tetovaže tigra su svakako jedan od ljepših dizajna za tetovažu muškarca ali i žena.

Slika tetovaže tigar[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]