Tetovaža usne

Tetovaža Rolling StonesUsne su vidljivi dio tijela na ustima ljudi i mnogih životinja. Usne su meke, izbočene, pokretne, i služe kao otvor za unos hrane, kao erogeni organ koji se koristi za ljubljenja i druge aktove intimnosti, kao taktilni senzorni organ i artikulacijski organ govora.

Zbog velike količine živčanih završetaka, usne su erogena zona. Usne stoga igraju ključnu ulogu u ljubljenju. Kako su usta, usne i jezik kod žena najveće erogene zone, poticanje ženskih usta i usana za vrijeme intimnosti je pokazalo da izaziva užitak i ima izravan utjecaj na nadraživanje spolnih organa.

Usne se često gledaju kao simbol za senzualnost i seksualnost. Onda nimalo ne čudi da tetovaže usne pronalaze svoje mjesto kod žena ali i kod muškaraca.

Tetovaža usne se većinom izrađuje crvene boje iako nerijetko možemo vidjeti i malo apstraktnije ideje za tetovaže usne gdje su usne plave boje, zelene a ponekad i crne.

Tetovaža usne Tetovaže usne se najviše tetoviraju na vratu, trbuhu i kod žena vrlo često na guzi. Takva tetovaža usne ukoliko je dobro izrađena izgleda kao da vam je neka ženska osoba ostavila poljubac od šminke.

Ukoliko želite tetovaža usne može se kombinirati i sa drugim simbolima, odabir je čisto stvar ukusa od osobe do osobe.

Tetovaža usna je većinom manji dizajn koji se može tetovirati u vrlo kratkom periodu pa ako tražite prvu malu tetovažu onda bi vam ovakav dizajn mogao vrlo dobro poslužiti.

Tetoviranje tetovaže[adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]