Tetovaža za horoskop znak jarca

[adsense_id=”2″]

 

Jarac po horoskopu su sve osobe rođene između 21. prosinca i 19. siječnja.

Jarac je povezan s zviježđem Capricornus i klasični je element Zemlje, što ga čini zemljanim znakom. Oni su i jedan od kardinalnih znakova (uz Ovna, Raka i Vagu). Njihov simbol je jarac.

Ovim znakom vlada Saturn, planet discipline, organizacije i fokusa. Planet Mars je u egzaltaciji a Jupiter nema većeg utjecaja.

Antička astrologija govori o Saturnu kao „realizatoru sudbine“, i baš taj planet daje rođenima u znaku Jarca krut i neumoljiv karakter koji se temelji na izuzetnim fizičkim i moralnim osobinama. Odlikuju ga preciznost, metodičnost i ogromna unutarnja disciplina.

Teško da će ove osobe tražiti pomoć ili zaštitu drugih, one teže da osvoje željene pozicije isključivo vlastitom snagom.

Simbol jarcaAmbiciozan čak i kad to ne pokazuje, Jarac ima zatvoreni karakter, ne mnogo ekspanzivan, koji teži zadržati za sebe svaku ideju ili projekt, a njegove intelektualne kvalitete prečesto su okrenute praktičnim i realističnim ciljevima.

Za neke koji se odluče za Jarac tetovaže, simbolika znaka dolazi iz mitološke koze, Amalthea, kojoj je grčki bog Zeus odao čast jer je njemu pružila mlijeko kada je bio dojenče. Deseti astrološki znak u desetoj kući je upravo Jarac.

Prirodu jarca pokreće intenzivna fokusiranost na osobnost. Mitska Amalthea bila je uporna u svojoj dužnosti. Zato jarac preuzima odgovornost vrlo ozbiljno.

Tetovaže jarcaZbog svoje sposobnosti da se pažljivo usredotoči, oni su među najboljima u financijama i računovodstvu. Ovaj intenzivan fokus ima svoje korijene u znaku Jarca poznat kao samo disciplina. Disciplina je vrlo cijenjena od strane jarca koji ju koriste kao značajku njihove urođene organizacijske sposobnosti. Jarac tetovaža prepoznaje ovaj poseban talent u čistim linijama simbola koji se pojavljuje kao slovo “N”, sa uvijenim repom. Ili u više govornom simbolu, koza ili jarac što je nekako glavna značajka tetovaže jarca.

Razne tetovaže jarca koristite kao simbol jarca, često sa svojim očima koje gledaju spokojno. Teško je znati što jarac stvarno misli, jer je njihova privatnost visoka. Većina uvijek prikaže tetovažu jarca koji stoji ponosno. Ovo je također još jedan od obilježja jarca, osobni ponos. Uvrijedite jarca a možete zaboraviti njihovu pomoć u budućnosti.

Stil tetovaže jarca može biti jednostavan, razigran, umjetnički ili s ugrađenim različitim ikonama u rasponu od sotonskih do gotičkih. Ipak većina ljudi preferiraju klasične dizajne tetovaže jarca.

[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]