Tetovaža za horoskopski znak škorpiona

[adsense_id=”2″]

 

Škorpion tetovažeŠkorpioni po horoskopu su osobe koje su rođene između 23. listopada i 21. studenog.

Oni su povezani s konstelacijom zviježđa Škorpiona i klasičnim elementom vode, što ga čini vodenim znakom. Škorpion je također jedan od fiksnih znakova (uz Bika, Lava i Vodenjaka). Ovim znakom vladaju planeti Mars i Pluton.

Budući da je škorpion 8. kuća od prirodnog zodijaka, škorpion je povezan s regeneracijom, okultnim učenjima, skrivenim pitanjima, misticizmu, smrti i seksu. U kombinaciji s drugim elementima, za vodu se smatra da će je vatra zakuhati, zrak će je ispariti, ali zemlja će oblikovati kanale za njega. Kao fiksni znak, oni su povezani s fokusom, individualnosti i određivanjem.

Najizrazitija osobina Škorpiona je suzdržanost, koja čini osobe rođene u ovom znaku pomalo tajanstvenima. Ova osoba nikad ne dozvoljava da se prodire u njene najintimnije i najskrivenije sfere i uspješno krije od drugih svoje slabe točke. Ono što im u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja im omogućuje da lako razluče istinu od laži i da razdvoje zlo i dobro.

Tetovaže astrologijaRođeni u znaku Škorpiona često su obdareni dubokim i profinjenim duhom, uvijek otvorenim za nove zamisli, živom inteligencijom i vatrenom maštom koja ih čini neukrotivim borcima, hrabrim i dominantnim na svakom polju. Ljubitelj inteligentnih razgovora, Škorpion može u njima izraziti svu snagu svog duha, svog borbenog i vatrenog karaktera. Ove osobe ne treba izazivati, jer onda lako postaju razjarene i nasilne.

U ljubavi, Škorpion voli strasno i vatreno, ali će njegova ljubav biti nestabilna kao i on sam i prelazit će sa krajnjom lakoćom od žestoke ljubomore do nježnosti, od užarenih osjećaja prema hladnoći, od romantizma ka surovosti, uz uvijek nove nijanse.

ŠkorpionŠkorpioni su savršeni prijatelji kako u dobru tako i u zlu. Potrebno je samo ne uvrijediti ih i ne povrijediti njihov ponos, jer su to osobe koje ne zaboravljaju.

Tetovaže škorpiona su često tamne, tajanstvene i senzualne, s pravom, jer su to neke od glavnih osobina osmog znaka zodijaka.

Dva najpopularnija dizajna su glif koji izgleda slično kao slovo “M” s izduženom i šiljastom desnom stranom, čime označava noge i otrovan rep škorpiona. Drugi dizajn je doslovan prijevod tamne i ljute životinje škorpiona, spreman na napad u bilo kojem trenutku.

Također možete se vratiti u mitologiju ovog znaka za svoje tetovaže škorpiona. Škorpion se pojavljuje u mnogim mitovima. Međutim, najpoznatija je Scorpius, koji je bio škorpion koji je pozvan od strane božice Here, ustao iz zemlje i ubio Oriona. U mnogim pričama, škorpion je također povezan sa Kraljem podzemlja. Fantastičan dizajn može biti stvoren pomoću tih čudnovatih i živopisnih priča.

Tetoviranje teotvažeS obzirom na prijeteći izgled škorpiona, ne čudi da su mnoge škorpion tetovaže upravo sa takvim izgledom. Dodavanjem drugih slika da simbolizira jezivu prirodu ovih stvorenja, lako možete odraditi vrlo posebnog škorpiona pojedinca. Na primjer, škorpion okružen plamenom ili dodavanjem drugih elemenata od značaja za vlasnika kako bi pokazao ponos koji većina škorpiona osjeća u sebi.

S obzirom na prijeteći izgled škorpiona, ne čudi da su mnoge škorpion tetovaže upravo sa takvim izgledom. Dodavanjem drugih slika da simbolizira jezivu prirodu ovih stvorenja, lako možete odraditi vrlo posebnog škorpiona pojedinca. Na primjer, škorpion okružen plamenom ili dodavanjem drugih elemenata od značaja za vlasnika kako bi pokazao ponos koji većina škorpiona osjeća u sebi.

Većina škorpion tetovaža se tetovira u crnoj ili crvenoj boji. Međutim, možete jednostavno dodati i veći broj boja. Jedna zanimljiva ideja je robotski škorpion koji se može obaviti bilo koje boje i dati mu metalik izgled. Također mu možete dati izgled svemirca.

Tetovaža škorpiona je fascinantna činjenica da ona ne samo da izražava astrološki znak nositelja, ali i izraziti smionu, intenzivnu i kreativnu prirodu samog škorpiona.

Škorpione sam već odradio pod kategorijom životinje pa tamo možete pronaći još pokoju informaciju i sliku. Jednostavno KLIKNI za link.

Tribal tetovaza[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]