Tetovaže djetelina sa 4 lista

[adsense_id=”2″]

Tetovaže djetelina 4 listaKada je Sv. Patrik putovao u Irsku pretvoriti urođeničke narode na kršćanstvo, on je koristio lokalna uvjerenja i list djeteline kako bi ilustrirao tajnu Svetog Trojstva ljudima iz Irske. Sv. Patrik učio je da je jedan pravi Bog podijeljen u tri: Otac, Sin i Duh Sveti, kad je propovijedao kršćanstvo na irce baš kao što to prikazuje djetelina.

Djetelina i djetelina s četiri lista su univerzalni simboli Irske u cijelom svijetu, simbol postojanja irskog podrijetla i u slučaju djetelina s četiri lista, moćan simbol sreće ili dobre sreće. Zanimljivo, oba djetelina i djetelina sa četiri lista su ista stvar ali s ključnom razlikom i imaju simboličku tradiciju koja seže više tisuća godina, u rasponu od razdoblja Druida, keltskih plemena i modernog doba konverzije na Kršćanstvo.

U nekim aspektima djetelina je slična našem usvajanju sjeverno europske poganske prakse korištenja zimzelenih stabla na Božić za proslavu rođenja Krista za vrijeme božićnih blagdana.

Tetovaža djetelina 4 listaJedan od razloga se djetelina s četiri lista smatra sretnom je zbog svoje ekstremne rijetkosti. Vjerojatnost da nađete djetelinu s četiri lista procjenjuje se da je najmanje 10.000 naspram 1. Mističnost djeteline sa 4 lista nastavlja se i danas, jer pronalazak prave djeteline sa četiri lista je još uvijek vrlo rijetka pojava i trajno znamenje dobre sreće. Prava djetelina s četiri lista će općenito imati jedan list nešto manji od ostale tra. Zbog rijetkog pronalaženja djeteline s četiri lista, to je poticalo na izraz, “Irska sreća!”. Jedna od trajnih atrakcija djeteline s četiri lista je uspomena za većinu ljudi, sati provedeni u potrazi u vrtovima i poljima trave, tokom naše mladosti u potrazi za malo sreće. I dok dolazimo stariji, ne možemo si pomoći i ne nasmijati na radost kod pronalaženja djeteline s četiri lista kao malo dijete.

Prema legendi što 4 lista djeteline simboliziraju?

Jedan list je za nadu, drugi za vjeru, treći za ljubav i četvrti za sreću!

Nije moguće uzgajati djetelinu sa četiri lista. Međutim, postoje tvrtke koje zapravo kloniraju djetelinu sa četiri lista, koje su zapravo genetski defekt.Tetovaže ptice i djeteline s 4 lista

Zbog toga što su tetovaže djetelina sa četiri lista toliko uobičajene, postoji širok niz dizajna na raspolaganju za njih, u rasponu od zelene i obične, do dizajna sjenčanjem i tekstura s ukrasima poput Irske zastave, krune ili bijele golubice.

Mnoge tetovaže djeteline s četiri lista su ukrašene cvijećem koje okružuje djetelinu i dodaje malo boje i dinamika za tetoviranje. Drugi značajke su vrpce ili krila koja okružuje djetelinu i daje tetovaži više koncipiran izgled. A budući djeteline sa četiri lista simboliziraju sreću, nije uopće neuobičajeno vidjeti riječ ‘sreća’, bilo iznad ili ispod djeteline u različitim stilovima skripte.

Ovo su više kompleksni dizajni iako i sama, mala, zelena ili crna djetelina sa 4 lista će izgledati odlično kao tetovaža. Takva tetovaža vrlo lijepo izgleda kod žene i kod muškarca. Žene mogu tetovirati na neko intimnije mjesto a muškarac će vjerojatno djetelini dodati još neki dizajn.

[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]