Tetovaže na gležnju

[adsense_id=”2″]

Glezanj tetovaza Gležanj tetovaže su odlične tetovaže za žene. Tetovaže na gležnju su podosta veliki izbor za žene, budući da može pronaći trendy i stilske dizajne.

One mogu biti male i prilično dobro skrivene. Gležanj je simetričan dio ženskog tijela, upravo zato  može biti dobro mjesto za male tetovaže.

Tetovaže gležnja vrlo lijepo će se istaknuti ako nosite visoke pete ili sandale, stvarno ćete privući pozornost na vaše noge.

Evo i neki dobri primjeri za gležanj tetovaže koje možete uzeti u obzir:

1. Tetovaža vinova loza

Tetovaža vinova loza može izgledati vrlo lijepo na nozi. One omotavaju nogu i obično su svijetlo zelene boje. To može biti vrlo jedinstven dizajn ako uzimate u obzir za vašu tetovažu gležanj. Postoji puno opcija, tako i kod tetovaža vinove loze. Možete dodati različite boje cvijeća koji će dodatno istaknuti vaš dizajn.

Tetovaze slike

2. Leptir tetovaže.
Leptir tetovaže su također vrlo lijep dizajn za ženski gležanj. Oni mogu biti i veće i manje, imati razne cvjetne dizajne, koji mogu biti jedne boje ili šareni dizajn.

3. Tetovaže cvijeće
Cvijeće čine prekrasan dizajn za gležanj tetovaže. Možete odabrati jedan cvijet, ili grupu cvijeća. Čak sam vidio i dizajne cvijeta koji se omataju skroz oko gležnja.

4. Tribal tetovaže narukvice.
Tribal narukvice nisu za svakoga, ali postoje neke vrlo ženstvene plemenske narukvice. Tribal narukvice vrlo lijepo izgledaju i oko gležnja.  Tribal dizajni ne moraju biti veliki i debeli, oni mogu biti manji i tanji i opet izgledat jako dobro.

5. Delfin tetovaže.
Ako volite okoliš ili ste ljubitelj plaža, ovi dizajni će sigurni imati utjecaj na vas. Možete napraviti jednog šarenog dupina ili možete napraviti tri ili četiri mališana i formirati  ih u krug, pokazujući ih u međusobnoj igri.

Tetovaža na gležnju Ovo što sam naveo su samo neki od primjera na koje ćete možda malo češće naletjeti.

Kao i kod svih drugih mjesta tijela za tetoviranje tako i tetovaža na gležnju možda koristiti svakakve dizajne, sve ovisi koliko ste vi i majstor za tetoviranje maštoviti.

Zapamtite, prije nego što odaberete dizajn tetovaže, razmislite o značaju i značenju iza tog dizajna koji ste odabrali.

Zapitajte se, što želim izraziti putem moje tetovaže ?

Najbolji tetovaže za žene, su one koje nisu samo lijepe, nego sadrže i neki smisao.

Kod tetovaža na gležnju također treba uzeti u obzir da je gležanj podosta osjetljivo mjesto za tetoviranje.

Ako imate vrlo nizak prag tolerancije naspram boli, možda bi bilo bolje da još jednom razmislite da li je gležanj baš pravo mjesto za vas. Iako tu se većinom radi o manjim tetovažama, koje su gotove za sat ili dva.
Tetovaže na gležnju [adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]