Tetovaže na laktu

[adsense_id=”2″]

Tetovaža na laktu brkovi Ako ste se ikada tetovirali ili znate nekoga tko se tetovirao, sigurno znate da je tetovaža na laktu podosta bolno mjesto za tetoviranje.

Samo takozvani ljubitelji hardcore body art-a usuditi će se tetovirati tetovažu na svom laktu.

Po prirodi je lakat mjesto koje jako teško podnosi bol koja dolazi putem tetoviranja na laktu.

Ako ste odlučili da želite dobiti jednu tetovažu tamo, onda stvarno treba biti svjestan nekih stvari kao što su bol, kao i dizajn koji će napraviti vašu tetovažu posebnom.

Osim određene malo jače bole kod tetoviranja na laktu, valja napomenuti da tetovaže na laktu također na zacijele tako brzo kao na drugim mjestima.

Samim pokretima ruke koža na laktu se skuplja i rasteže što dodatno opterećuje same rane nastale tetoviranjem.

Tetovaže lakta cvijet

Ukoliko gledamo sa strane dizajna, lakat pruža podosta velik broj različitih dizajna koji se mogu koristiti i također će vrlo lijepo izgledati.

Podosta korišten dizajn kod muškaraca a ponekad i kod žena je paukova mreža. Lakat je pravo mjesto ukoliko želite taj dizajn na svom tijelu.

Također vrlo lijepo će izgledati i slike cvijeća, tribal tetovaže, razne životinje, zapravo lakat toliko niti nije limitiran dizajnom, potrebno je samo malo mašte.

Dizajni mogu varirati ali također ono što možemo napraviti veliku razliku je odabir dizajna u boji kao što su npr. tetovaže cvijeta.

Prekrasan šareni cvijet na laktu izgledati će super i svakako privlačiti mnogo pažnje.

Kao što sam već spomenuo, iako je jedno od bolnijih mjesta za tetoviranje, tetovaža na laktu baš i nije rijetko viđena tetovaža.

Tetovaže na laktu leptiri [adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]