Tetovaže na rebrima

[adsense_id=”2″]

Tetovaža cvijeće na rebrima Tetovaže na rebrima ili bočne tetovaže su postale vrlo popularne u posljednjih nekoliko godina, a oni mogu biti jedinstvena opcija, ako ste u potrazi posebnim body art-om.

Naravno ovo nisu tetovaže za svakoga, morate imati tijelo i karizmu za ovakve tetovaže.

Tetovaža na rebrima ili bočna tetovaža se kod mnogih ljudi smatra kao jedan od najbolnijih dijelova tijela za tetoviranje, s obzirom da je u blizini kostiju gdje je manje tkiva kao obloga na koži kroz koje će igla prodirati.

Žene najviše vole i najbrže će se odlučiti za tetovažu na rebrima. Vrlo često su to velike tetovaže  od donjeg dijela trbuha skroz do prsa. Dizajn tetovaže na rebrima koje se normalno nalaze na ženama su cvjetovi zajedno s lišćem ili stabljike s vrlo živim bojama.

Tetovaža na rebrima stvarno može biti seksi kod žene zato što slijedi oblik koji će naglasiti prirodne obline tijela.

Grudni koš može se usporediti s velikim platnom za rad pa je važno da odaberete dizajn koji će usavršiti vaše cijelo tijelo.

Tetovaža na rebrima Većina žena koje se odluče za tetovažu na boku ili ti ga rebrima, odabrati će recimo cvjetni dizajn koji počinje od područja kuka pa sve do strane gdje su grudi.

Stablo trešnje u cvatu je također vrlo popularan i seksi dizajn tetovaže rebara koji se obavlja u bojama tamno ružičaste ili crvene zajedno s lišćem i grančicama. Iako to može izgledati jako privlačno, ima i drugih cvijeća koji će izgledati stvarno prekrasno kao dizajn tetovaže za rebra. Cvijeće poput ljiljana, orhideje i Havajsko cvijeće poput hibiskusa, da spomenem samo nekoliko.

Grupe leptira i zvijezda tetovirane jarkim bojama također mogu izgledati zapanjujuće jer oni mogu biti savršeno simetrični da stane na područje rebara.

Kod muškaraca česti dizajni su tetovaže tekstovi, tribal tetovaže ili velike slike tetovaže koje se protežu po cijelom dijelu boka.

Još jednom, tetovaža na rebrima može biti jedna od najbolnijih tetovaža koje osoba može dobiti. Isto tako to područje tijela može biti vrlo izazovno za tattoo umjetnika zbog toga što svaka osoba je jedinstvene veličine, oblika i prirodnih oblina. No, ako je umjetnik profesionalac, vaša nova tetovaža na rebrima može izgledati vrlo impresivno.

Tetovaža rebra zvijezde [adsense_id=”1″]
[adsense_id=”3″]
[adsense_id=”2″]