Tetovaže na trbuhu

Do sada sam obradio već velik dio mjesta na tijelu za tetoviranje pa bi bio red da se malo osvrnem i na tetovaže trbuha.

Tetovaža na trbuhu nije rijetka pojava ni kod žena ni kod muškaraca, ali zbog neke svoje seksi strane za tetovažu na trbuhu će se ipak prije odlučiti žene.

Tetovaža stomaka ili ti ga tetovaža trbuha je jedno od mjesta za tetoviranje za koju mogu reći da boli više nego neka mjesta kao što su ruke ili recimo noge. Trbuh je podosta osjetljiv pa budite sigurni da ćete itekako osjetiti tetoviranje ako se odlučite za tetovažu trbuha.

Naravno, ljepota ima svoju cijenu pa tako da stisnuti zube na koji sat i kasnije imati lijep detalj za cijeli život i nije neki ogroman problem.

Kakvi dizajni se koriste za tetovaže trbuha ?

Kao i većina mjesta za tetoviranje tako i za tetoviranje trbuha možete odabrati na stotine raznih dizajna. Kod žene možemo često vidjeti tetovaže nekog cvijeća, tribal tetovaže, možda kojeg dupina, zvijezde, mjesec stvarno širok izbor tetovaža.

Muškarci koji su ipak nazovimo jači spol, uvijek se odluče za neke malo podebljane verzije tribal tetovaža ali ima i onih koji će se odlučiti stvarno za svakakve ponekad i šaljive detalje.

Tetovaža na trbuhu stvarno može biti lijep dizajn, pa kako bi vam dočarao neke ideje evo nekoliko zanimljivih tetovaža na trbuhu.