Tetovaže na vratu

[adsense_id=”2″]

Tetovaža snovolovka na vratu Tetovaže na vratu su više tradicionalno rezervirane za muškarce, ali ovih dana sve više i više žena se također odluče za tetovaže na vratu. Međutim, muškarci se najčešće tetoviraju na bočnoj strani ili prednjoj strani vrata dok žene imaju tendenciju da se tetoviraju na stražnjem dijelu vrata.

Zadnji dio vrata je obično polazna točka ili početak velikog dizajna tetovaže koji se zna još i podosta razvući po leđima osobe. To može biti tetovaža skrivena od pogleda, ako imate dugu kosu koja je spuštena preko leđa i ramena.

Ženske tetovaže na vratu su najčešće male, ali mogu vrlo lako natjerati ljude da na vas bace i drugi pogled. Nešto malo, nježno i ženstveno izgleda nevjerojatno seksi u ovom području. Ženske tetovaže na vratu, uvijek će uhvatiti pozornost ljudi.

Možete lako pojačati čovjekovu znatiželju kada im izviri dio vaše tetovaže na vratu svaki put kada se vaša kosa za ljulja na strani ramena.

Kao osnovno pravilo, uvijek uvijek za vrat tetovaže izaberite dizajn koji uistinu odgovara vašoj osobnosti i izražavanju.

Tribal tetovaža na vratu

Sljedeća razmatranja će vam pomoći odrediti koji tip tetovaže na vratu čini pravi dizajn i pravu izjavu za vas.

Prvo, provedite neko vrijeme gledajući se u ogledalo i zamišljajući područje vrata koji želite pokriti sa tetovažom.

Neke žene se odluče za tetovaže koje idu oko cijelog vrata, ili dolje niže gdje izgleda kao obješena ogrlica. Drugi više vole male tetovaže na strani ili možda jedna tetovaža srednje veličine u samom centru na vratu.

Ako tražite nešto suptilno, slatko, ili nešto seksi, onda bi trebali ići s manjom veličinom tetovaže, dok će nešto veći dizajni privući veću pozornost i napraviti hrabriju izjavu.

Tetovaža paun (vrat)

Možete uzeti gotovo bilo koji dizajn i staviti ga na vrat, ali određivanje boje i veličine  će znatno suziti izbor. Ako već imate dizajn na umu i znate točno simbol ili oblik tetovaže koju želite, onda trebate samo odrediti točan položaj na svom vratu. Evo nekih lijepih ideja.

– Tribal tetovaže. Slično kao i u donjem dijelu leđa, vrat daje mogućnosti za neke lijepe dizajnu, koji odlično idu u kombinaciji vrata i ramena.
– Pisanje ili slova tetovaže. To je lijepo mjesto za staviti kineske ili japanske simbole, samo budite sigurni da znate što znači pojedini simbol prije nego što dopustite tattoo majstori da ga tetovira na vašu kožu.

– Cvijeće tetovaže. To je vrlo lijep izbor za žene. Cvijeće se može tetovirati bilo gdje na ženskom tijelu i dolaze u tako širokom rasponu boja i dizajna da postoji sigurno barem po jedan za svaku ženu.

Tetovaža vrat ugriz vampira

– Leptir tetovaže. Leptir tetovaža je također jedan popularan dizajn koji mnoge djevojke i žene mogu koristiti. Leptir simbolizira preobrazbu i ponovno rođenje pa i ženstvenost i eleganciju. Leptir tetovaža koja se nalazi na vratu djevojke uvijek će izgledati slatko.
– Zvijezda tetovaže. Ovo je još jedna tetovaža koja raste u popularnosti. Niz zvijezda na potiljku vrata može biti seksi i senzualna. Da ne spominjem različite dizajne i boje koje možete koristiti za ove tetovaže na vratu.

Vrat može biti vrlo osjetljivo i bolno područje za tetoviranje dizajna, ali kad se tetovaža na vratu žene su odradi ispravno, ona zaista može izgledati lijepo i seksi.
Pronalaženje seksi vrat tetovaže je uzbudljivo i manje stresno ako se koristite sa velikom bazom dizajna.

Napravite pravi izbor, pronađite veliku bazu podataka s najboljim dizajnima pogodnima za vas i odaberite za tetoviranje dobrog tattoo umjetnika. Ali zapamtite, najbolji tattoo umjetnici nisu uvijek najjeftiniji. Traženje jeftinog tattoo majstora i jeftine cijene tetovaže bi mogao biti recept za katastrofu, a područje vrata svakako nije mjesto za slabu kvalitetu tetovaže. Nađi umjetnika koji može napraviti stvarno velik posao, čak i ako morate neko vrijeme štedjeti kako bi mogli platiti višu cijenu za tattoo majstora sa više iskustva i talenta.

Tetovaže na vratu sova