Tetovaže za horoskopski znak lav

[adsense_id=”2″]

Slika tetovaže lavaNe morate biti astronom za razumjeti značenja horoskop tetovaža. Svatko rođen između 23. srpnja i 22. kolovoza je po horoskopu Lav. Lav se opisuje kao vrlo društvena osoba. Oni uvijek žele biti u središtu pozornosti, te su veliki prijatelji. Zajednička struka tj. posao za Lavove je u industriji zabave, kao glumac ili glazbenik. Oni žude za dramom i pažnjom. Lavovi su i lakovjerni, pa im se lako može uzeti prednost.

Lav je peti znak zodijaka gledajući po redu. Horoskop tetovaže su popularan izbor za tetovaže i tetovaže lava su jedan od znakova horoskopa koji se često vidi kao dizajn za tetovaže, upravo zbog ljepote te životinje.

Lav je muški znak i nad njim vlada sunce. Konstelacija lava je obožavana tisućama godina, od strane Egipćana, Perzijanca, Grka, Rimljana, Hindusa i još mnogo drugih civilizacija.

Najpopularniji dijelovi tijela za tetoviranje Lav tetovaže su ramena, ručni zglob i leđa.

Tetovaža za horoskopski znak lavOvdje su neke ideje za lav tetovaže:

Zodijak simbol: svaki horoskopski znak ima simbol, simbol za Lava je kao neka zmija u obliku poput vala

Vatra: Vatra je lavov element. Često se može vidjeti kombinacija u kojoj lav postaje plamen.

Sunce: Znakom lava vlada sunce. Postoji mnogo kombinacija sunca i lava za tetovaže.

Slova: ako želite tetovažu lava, ali niste previše ljubitelj slike lava, možete se odlučiti za tetovažu slova na nekom drugom jeziku, kao što su sanskrit ili tibetanski.

Tribal tattoo umjetnost može biti uključena u sve moguće vrste tetovaža. Lav tetovaže mogu se kombinirati i sa tribal umjetnošću zbog linija koje su lake za stilizovati s plemenskim uzorcima. Većina plemenske tetovaže lava je slika glave lava i obično su crne boje.

TetovažaIsto tako vrlo rijetko ćete vidjeti tetovažu cijelog lava, tj. cijelo tijelo lava. Velika većina ljudi odlući se za tetoviranje samo glave lava.

Kineske lav tetovaže su popularan dizajn tetovaže u zapadnom svijetu. U kineskoj kulturi, lavovi imaju jake zaštitničke moći i kameni lavovi su postavljeni pred hramovima, palačama i drugim važnim objektima.

Ove zaštitni lavovi su nazvani Fu lavovi ili Lavovi Buddhe i koriste se često u kineskoj umjetnosti.

Tetovaže lava također mogu predstavljati hrabrosti. Ako netko je prošo kroz grubu fazu života, ili traumatsko iskustvo, lav tetovaža će biti savršen dizajn. Veća griva lava znači jači ili hrabriji lava. Tetovaže lava su vrlo lijepe i simbolične. Ovisno o položaju, veličini i dizajnu, ove tetovaže se zaista mogu isticati. S obzirom na činjenicu da se lavovi prirodno vole isticati, ovo izgleda kao savršen dizajn tetovaže.

Još o tetovaži lava možete pročitati u kategoriji tetovaže životinja pod lav ili posjetom na ovaj LINK
[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]