Tribal Plemenska Tetovaža

[adsense_id=”2″]

Tribal Maori tetovažaTribal tetovaže čine danas najmanje jednu trećinu svih dizajna tetovaža koje imaju tetovirano pojedinci. Postoji ogromna količina razloga zašto osoba može odabrati da se ukrasi s plemenskom tribal tetovažom. Simbolizacija tribal tetovaže ovisi o podrijetlu dizajna. Bilo da se tribal tattoo nosi zbog grafičkog dizajna ili iz osobnih razloga, tribal tetovaže su definitivno jedne od najpopularnijih tetovaža na svijetu.

Dok se tribal simboli razlikuju, razlozi za tetoviranje su uglavnom isti i to može biti oznaka braka, prolaznog obreda, predstavljanje totema životinje, duha, pa čak i magije. Određena plemena tetovirala su se kao sredstvo prikaza obitelji. Obiteljska loza se mogla pratiti između izvrstnih i jedinstvenih dizajna tetovaža koje je pojedinac nosio preko svojeg lica dok su se mnoge tribal tetovaže dobile kada je osoba ušla u pubertet.

Postoje razne vrste plemena od američkih Indijanaca koji su obično predstavljali kulturu, ritualna vjerovanja, duhove i prirodu do Polinezijaca koji simboliziraju tradiciju, vrijednosti, legende, i vrijednosti religioznog aspekta. Havajski plemenski simboli mogu se nositi kao identifikacija, zaštita ili za označavanje tuge dok Maori plemena koriste za označavanje hrabrosti i obično se tetovaža sastoji od razrađenih krivulja i različitih oblika.
Celebrity Tribal Maori TattooŽivotinje se mogu koristiti za veliki broj simbolizacije među plemenskim tetovažama. Ova značenja naravno razlikuju se po tome koju životinju ste izabrali. Na primjer, medvjed predstavlja dobru prirodu ili sreću. Leptir simbolizira duhovnu besmrtnost. Orao je znak moći i duhovnog rasta, dok pero pokazuje kreativnost i ponovno rađanje.
Većina tribal tetovaža su tetovirane u crno i trebaju biti ravnomjerno obojene što može biti vrlo izazovno. Pažnja je potrebna prilikom oblikovanja tribal tetovaže sa svojim sakrivljenim lukovima i krivuljama.
Tribal tetovaže su davane ljudima u plemenu kako bi predstavile ili otkrile neke aspekte o osobi. Žena koja nije mogla podnijeti bol tetoviranja se također smatrala kao osoba koja neće biti u stanju nositi se s boli tokom poroda. Tip tribal tetovaže će također dobiti značaj pri odabiru lokacije za mjesto tetovaže na vašem tijelu.
Tribal tetovažaMaori su obično poznati po svojoj tribal tetovaži lica. Najpoznatija javna osoba koja u današnje vrijeme nosi Maori tribal tetovažu na licu je bivši svjetski prvak teške kategorije Mike Tyson. Danas pronalazimo ljude s tetovažama različitih tipova i veličina na svojoj nozi, gležnju, lopatici, donjem dijelu leđa, gornjem dijelu leđa itd. Doslovno bilo gdje da postoji koža, na tom mjestu se možete tetovirati.
Plemenske tetovažeU obredima tetovaže su bile tetovirane na članove plemena koji su ulazili u pubertet. Osoba nije bila prihvaćena kao odrasla osoba dok nije dobila obilježje na svoje tijelo. Čini se da se ta tradicija još uvijek održala jer i danas mnogi adolescenti proslave svoj osamnaesti rođendan tako da si stave tetovažu na dio njihovog tijela, kao da žele pokazati da su sada odrasle osobe.
Još jedna tradicija koja je opstala je identitet tetovaže.
Mnoga plemena bila su u stanju prepoznati jedan drugoga po vrstama tetovaža koje je svaki od njih nosio.
Danas mnoge kulture i grupe imaju slične tetovaže kako bi se prepoznavali međusobno.
To je također uobičajena praksa među mnogim bandama gdje tetovaže simboliziraju tko su i što oni predstavljaju.
Bez obzira koji razlog osoba može imati da bi tetovirala tribal tetovažu, povijest je u tinti.
Sljedeći put kada se odlučite tetovirati, možda otkrijete da imate više od jedne priče u vašem simbolu nego što ste mislili.
Tribal tetovaža[adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]