Tribal tetovaže indijanci

[adsense_id=”2″]

Tattoo indijanacTetoviranje je izraz ljepote koje se pronalazi diljem svijeta. U Americi pronađeni su dijelovi keramike i dijelovi antičkih svečanih predmeta koji pokazuju da su u sjeveroj Americi jugoistočna plemena pomoću tetovaža ukrašavali svoja tijela stoljećima.

Mirna ruka i nježni pokreti ugrađivali su detalje u kožu koristeći kornjaču i igle proizvedene od ribljih kosti uz korištenje prirodne boje. Trebali su sati za stvoriti jedan segment dizajna koji bi možda na kraju, tijekom godina, pokrivao i cijelo tijelo.

Možete samo zamisliti kako se životna priča pojedinca mogla iščitati iz umjetnosti na njegovom tijelu.

Indijanski tattoo dizajnTetovaže su također korištene na licu i tijelu indijanskih ratnika kako bi pojedincu koji ih nosi dale moć. Na primjer, tetovaže su korištene za stvaranje simboličkih očiju orla oko očiju ljudi, dajući im oči od orla u letu. Ako već želite imati tetovažu motiva starih indijanaca svakako ne morate biti toliko ekstremni i tetovirati si tetovažu oko očiju.

Iako su muški indijanci bili tetovirani, indijanke su također nosile tetovaže. To su uočili prvi europski doseljenici. Međutim, ako želite Cherokee tetovaže važno je napomenuti da žene nikada nisu imale tetovaže dizajna životinja. To je zato što se vjerujelo da žena ima veliki izvor snage koja bi se mogla negativno odraziti na lov i ulov. Dokaz za tu žensku moć dokazuje sposobnost da zatrudni i rodi djecu. Trebalo bi biti uobičajeno da oni koji imaju poseban interes u tetoviranju plemenske tetovaže i dizajna indijanaca poštuju tabue njihove kulture.

Jezik Čeroki indijanaca ne simbolizira abeceda. Čiroki jezik se ne sastoji od slova već od simbola. Upravo ti simboli su postali vrlo popularni za Cherokee tetovaže.

Indijanski tattooPoznavanjem Čeroki simbola moguće je tetovirati ime ili bilo koju drugu riječ. Također možete tetovirati i ime nekog poznatog Cherokee indijanca. Poznate Cherokee tribal tetovaže sačinjene su od sedam zvijezda i zmije.

U današnje vrijeme najpoznatije tetovaže su motiv indijanca ili zgodne indijanke, vukovi, orlovi i pera. Indijanska tribal tetovaža pogotov lijepo izgleda kada je dizajn rađen preko cijelih leđa. Ove tetovaže moraju biti većeg dizajna kako bi se dobro mogli istaknuti detalji tetovaže. Pogotovo ako ste za tetovažu odabrali lice indijanca.

Zbog svojih većih dizajna, tribal tetovaže indijanaca najčešće se tetoviraju na ramenu ili leđima. Naravno to nije nikakav uvjet ukoliko želite ovakvu tetovažu, mjesto gdje ćete na tijelo tetovirati tetovažu je uvijek osobni izbor.

Ako je indijanska tetovaža vaša prva tetovaža, predlažem dobar obrok prije odlaska na tetoviranje jer morate biti spremni da ćete provesti nekoliko sati kod tattoo umjetnika dok vam izradi tetovažu. Također uzmite si malo više vremena kako bi pronašli tattoo umjetnika za ovaj tip tetovaže. Ovu su zahtjevne tetovaže i dobro bi bilo da vam ih odradi profesionalac.

Tribal tetovaže [adsense_id=”1″]

[adsense_id=”2″]